64 / 100

Gezondheid en welzijn

Gezondheid is de afgelopen jaren een steeds belangrijkere rol in gaan nemen in het leven van veel mensen. Het aantal mensen dat een sport beoefent of regelmatig de sportschool bezoekt, is de laatste tijd in rap tempo gestegen. Bij Medic75plusxl vindt u van alles wat u kunt gebruiken om jouw gezondheid positief te beïnvloeden.


Supplementen

Anti-snurk Middelen

Sport & Afslanken

Virus Preventie


Gratis bezorging vanaf € 50,-  Advies van verpleegkundigen of een expert  30 dagen bedenktijd Niet goed? Geld terug?


Zelftesten

Medische verzorging

Weegschalen

Thermotherapie


Supplementen

Voedingssupplementen kunnen helpen de juiste hoeveelheden van bepaalde stoffen binnen te krijgen. Bij Medic75plusxl.nl verkopen we voedingssupplementen voor verschillende doeleinden. Zo zijn er supplementen verkrijgbaar die de nachtrust bevorderen, terwijl andere supplementen helpen bij afvallen of het verlagen van de bloeddruk. Ook zijn er voedingssupplementen verkrijgbaar die helpen tegen koorts, hooikoorts, keelpijn en problemen met blaas of prostaat.

Zelftesten en zelfzorg

Hoewel gezondheid door veel mensen enorm belangrijk wordt gevonden, willen de meeste mensen niet voor elke wissewasje naar de dokter. Met de zelftesten van Medic75plusxl.nl kun je onder ander alcoholpromillage en drugs testen. Ook hebben we verschillende Soa testen en andere gezondheidstesten in ons assortiment opgenomen. Met de zelfzorgmiddelen die je in onze webshop kunt vinden, kun je een groot aantal gezondheidsproblemen al flink verminderen. Zo hebben we middelen voor behandeling van hooikoorts, verkoudheid, luizen en spierpijn. Maar ook voor het bestrijden van pijn hebben we natuurlijk verschillende pijnstillers en natuurlijke middelen in de aanbieding.


ZIE OOK MEDIC75PLUS.NL