72 / 100

Hoortoestellen

De nieuwste hoortoestellen. Bij Medic75plusxl is uw hooroplossing echt maatwerk. Daarom bieden onze partners van Medic75plusxl een ruime keus aan hoortoestellen. Van hypermoderne toestellen met de nieuwste opties tot comfortabele hoorapparaten die door uw zorgverzekering vergoed worden. Ook voor gehoorapparaten met de nieuwste techniek bent u bij ons aan het juiste adres.


Oplaadbare

Onzichtbare hoortoestellen

Oorbescherming

Made for iPhone


Gratis bezorging vanaf € 50,-  Advies van verpleegkundigen of een expert  30 dagen bedenktijd Niet goed? Geld terug?


Onderhoudsartikelen

Ruis/tinnitusmaskeerder

Vergoeding mogelijk

Online aanpasbare


Vergoeding mogelijk

Sinds januari 2013 bestaan er 5 categorieën waarin hoortoestellen ingedeeld kunnen worden. Daarnaast bestaat er nog een categorie vrije markt, waarin alle toestellen ingedeeld zijn die nieuw zijn (meest geavanceerd en nieuwste technologie). Voor deze toestellen is geen vergoeding mogelijk vanuit de zorgverzekeraar.Bij deze toestellen betaalt de klant het volledige bedrag zelf, maar u heeft bij ons dan wel de keuze uit alle merken en alle types hoortoestellen. 

Oplaadbare hoortoestellen

Oplaadbare hoortoestellen zijn gemakkelijk in het gebruik; deze hoeven enkel in een oplaadstation dagelijks te worden opgeladen. Er zijn varianten met een vaste accu en varianten met een verwisselbare accu, deze kunnen dan ook verwisseld worden voor een normale batterij als de nood hoog is. Oplaadbare toestellen zijn ideaal voor mensen voor wie het lastig is om het batterijtje regelmatig te vervangen.

Hoortoestellen met een Ruis/tinnitusmaskeerder

Hier kunt u alle toestellen vinden die beschikken over een ruis/tinnitusmaskeerder. Tinnitus (ook wel bekend als oorsuizen) is het continue horen van geluiden terwijl deze er niet zijn. De geluiden komen vanuit het oor en gaan vaak gepaard met hoorverlies. Hoortoestellen met een tinnitusmaskeerder zorgen er met een alternatief geluid voor dat de aandacht van het oorsuizen afgeleid wordt zodat het oorsuizen minder opvalt/stoort.


ZIE OOK MEDIC75PLUS.NL