Bezorgopties

Home  ›  Klantenservice  ›  Bezorgopties

Bezorgopties & kosten

Bij Medic75plus en externe verkooppartners zijn er verschillende opties om je pakket te ontvangen. Hieronder hebben wij de bezorgopties en bijbehorende kosten voor je op een rijtje gezet.

Bestelling afhalen in de winkel

Alle pakketpost bestellingen vanaf €50,- leveren wij gratis af in de winkel naar keuze.

Indien je voor 22:00* uur bestelt kan je jouw bestelling de volgende dag afhalen in de winkel naar keuze (m.u.v. zaterdag besteld, maandag in huis).

Standaard pakketkosten

Voor bestellingen onder de €40,- betaal je de verzendkosten van €5,95. Boven de €40,- is de verzending gratis.

Indien je voor 22:00* uur bestelt kan je jouw bestelling de volgende dag afhalen in de winkel naar keuze (m.u.v. zaterdag besteld, maandag in huis).

Eenmans bezorging

Bestellingen van producten met een afwijkende pakketpost (afmeting of gewicht) bezorgen wij bij je thuis voor €14,95.

Indien je voor 22:00 uur bestelt kan je jouw bestelling de volgende dag afhalen in de winkel naar keuze (m.u.v. zaterdag besteld, maandag in huis).

Tijdens het eerste bezorgmoment niet thuis?

Geen zorgen, dan geven we je pakket af bij de buren. Of bij een PostNL-locatie in de buurt.We laten natuurlijk een kaartje voor je achter met een ‘niet-thuiscode’. Met deze code kun je op track & trace zien waar je je pakket kunt ophalen. Goed om te weten: we bewaren je pakket een week op de PostNL-locatie. Daarna brengen we het terug naar de afzender.

Bestelling afhalen bij onze partner winkel’s

Je kunt je bestelling ook afhalen in een externe verkooppartner winkel bij jou in de buurt. Kies in het bestelproces de gewenste afhaallocatie. Wij zorgen er dan voor dat jouw bestelling in de winkel afgeleverd wordt, zodat je deze de volgende dag kunt ophalen. De bestelling kan je volgen met de Track & Trace code die je per e-mail ontvangt.

De bestelling ophalen in de winkel kan met behulp van een geldig legitimatiebewijs. Bij het afhalen teken je voor ontvangst. Als je zelf de bestelling zelf niet kunt ophalen, kan de bestelling door iemand anders worden afgehaald met de factuur en een geldig legitimatiebewijs.

<  Terug naar klantenservice