60 / 100

Mobiliteit hulpmiddelen bij Medic75plusxl

Bij onze partners van Medic75plusxl bent u altijd verzekerd van passende, persoonlijke service. Bovendien heeft u altijd 30 dagen bedenktijd op al onze mobiliteit hulpmiddelen. Mocht een hulpmiddel niet bevallen, dan kunt u deze zorgeloos retour sturen.


Rollators

Scootmobielen

Rolstoelen


Gratis bezorging vanaf € 50,-  Advies van verpleegkundigen of een expert  30 dagen bedenktijd Niet goed? Geld terug?


Stoelweegschalen

Loophulp

Transferhulpmiddelen

Trippelstoelen


Wat u moet weten wanneer u een rolstoel gaat kopen

U wilt een rolstoel kopen? Dan zult u zich vast afvragen welk type voor u het meest geschikt is. Wat zijn bijvoorbeeld de voordelen van een lichtgewicht rolstoel en wat zijn de mogelijkheden van een rolstoel rollator? Waar moet u allemaal op letten bij de aanschaf? Kunt u wel wat hulp gebruiken zodat een rolstoel kopen en het maken van de juiste keuze een stuk gemakkelijker wordt? Hier vindt u de belangrijkste informatie op een rij.

Een rollator Kopen: wij leggen u exact uit waar u rekening mee dient te houden

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze in uw zoektocht naar een rollator. Uit ervaring weten wij dat het kiezen van de meest geschikte rollator vaak moeilijker kan zijn dan gedacht. Hier willen wij graag bij helpen door u alle informatie te verstrekken die nodig is bij het kopen van een rollator. Zo weet u precies waar u op moet letten bij het kopen van een rollator en wat bijvoorbeeld de verschillen zijn tussen een binnen- of buiten rollator, welk materiaal u dient te kiezen en wat verschillende eigenschappen inhouden.


ZIE OOK MEDIC75PLUS.NL