Rijbewijs & Keuringen

82 / 100

U bent nu hier  Home  ›  Rijbewijs en keuringen


Waarom kiest u Medic75plus

Bij ons kunt u terecht voor al uw rijbewijzen en medische keuringen. U gaat bij Medic75plus goed voorbereid naar de keuring. Wij zorgen ervoor dat u zelf bij ons makkelijk, overzichtelijk en zonder lange wachttijd een keuring inpland. Medic75plus werkt met BIG-geregistreerde keuringsartsen die aangesloten zijn op Zorgdomein. Via Zorgdomein wordt uw keuring direct digitaal naar het CBR gestuurd. Onze keuringen zijn conform de Regeling Eisen Geschiktheid 2000.


Groot rijbewijs

Opleidingen

Rijbewijskeuring


Inmiddels rijden de partners van Medic75plus rond in de wijde omgeving van Putten, Ermelo, Nijkerk, Elspeet, Barneveld, Nunspeet, Harderwijk, Apeldoorn en Amersfoort.


Autorijbewijs

Theorie-examens

Tractorrijbewijs

Scooter rijbewijs


i.v.m. rijontzegging

Groot rijbewijs

Opleidingen


Verloopt uw rijbewijs, vaarbewijs of taxipas op of na uw 75ste?

Iedereen kan bij Medic75plus terecht voor een medische keuring. Als werkgever kunt u Medic75plus aanstellen om periodiek uw personeel te keuren. Ook als particulier kunt u bij Medic75plus terecht voor een medische keuring om bijvoorbeeld door, verzekeringsmaatschappijen geaccepteerd te worden. Met de informatie van Medic75plus en de arts(en) van Medic75plus beoordeelt het CBR of het personeel of u veilig kunt blijven rijden.

Rijbewijs halen bij Medic75plus 

Voor iedereen een gepaste opleiding. Wij verzorgen de standaard rijlessen voor auto (met of zonder aanhangwagen) en motor, maar dat is lang niet alles. Ook geven wij les in bromfiets, vrachtauto en taxi. Wij verzorgen bijscholing voor beroepsmatig vrachtautogebruik en wij passen trainingen aan op jouw behoeften, bijvoorbeeld wanneer je wil leren rijden met je camper. Daarnaast geven wij theorietrainingen en zijn onze instructeurs gespecialiseerd in het lesgeven aan leerlingen met faalangst, ADHD en autisme.

Medic75plus werkt alleen samen met gecertificeerde specialisten ook bij u op locatie!

Met een hoge kwaliteit zorg en service voor scherpe en voordelige tarieven, bij u in de provincie Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Noord-brabant, Gelderland, Friesland, Drenthe, Limburg en Overijssel dat is Medic75plus.nl.