Code-95

65 / 100

Nascholing (code95)


Bij de partners van Medic75plus is er een groot cursusaanbod voor de professionele chauffeur. Elke chauffeur moet elke 5 jaar 35 uur nascholing volgen. De partners van Medic75plus heeft voor u altijd een breed cursusaanbod tegen scherpe tarieven.

Diversiteit

Van een cursus Fysieke belasting tot Communicatieve vaardigheden, bij de partners van Medic75plus heeft u keuze uit een breed scala aan cursussen. Ook de Digitale tachograaf en Criminaliteitspreventie mogen hierbij niet ontbreken. Steeds vaker krijgt de chauffeur te maken met wetswijzigingen en criminaliteit in de sector.

Intern transport 

Cursussen zoals Lading zekeren, heftruck en reachtruck en laden en lossen vallen allemaal onder het intern transport. Ook cursussen zoals meeneemheftruck en veilig werken met de pallettruck mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken. De partners van Medic75plus, beschikt op 2 locaties in Zwolle en Ermelo over een compleet ingerichte heftruckhal. Na afloop van de cursus wordt er een praktijkexamen afgenomen. Bij het slagen ontvangt de kandidaat een certificaat dat 5 jaar geldig is.

Veiligheid

De partners van Medic75plus biedt cursussen op het gebied van veiligheid zoals VCA basis en VCA VOL, hierbij mag EHBO en BHV natuurlijk ook niet ontbreken. Een veilige werkomgeving en weten wat te doen bij bijvoorbeeld een cabinebrand, dit is allemaal essentiele kennis die elke chauffeur dient te hebben. Ook voor mensen die langs de weg werken is er de cursus Veilig werken langs de weg.

Gezonde chauffeur 

In deze tijd is letten op de gezondheid aan de orde van de dag. Een gemiddelde chauffeur zit veelal hele dagen achter het stuur. Om hierbij leren te letten op je levensstijl kan van levensverlengend belang zijn. De cursus Leefstijl is hiervoor bij uitstek geschikt. Een goede zit- en stuurhouding is hierbij ook van groot belang. De cursus Fysieke belasting leert de chauffeur een gezonde houding aan te nemen zodat hij langer zijn vak kan uitoefenen.

Kennis opfrissen

Wil je als chauffeur je algemene kennis opfrissen? Dan zijn cursussen zoals Actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur, de Chauffeursdag en Verkeerseducatie de beste keuzes. Buiten een zeer leuke afwisselende dag, komt er een breed scala aan diverse onderwerpen voorbij. Zo weet je aan het einde van de cursusdag zeker dat je weer helemaal up to date bent!

Inhoud opleiding code-95

Nascholing (code95)

Actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur, ADR. BHV (geen code 95), Chauffeur geconditioneerd vervoer, Criminaliteitspreventie, Digitale tachograaf, E-learning aanbod, EHBO, Fysieke belasting, Hef- reachtruck en EPT, Het Nieuwe Rijden (HNR), Lading zekeren, Leefstijl, Rijoptimalisatie, Sociale veiligheid en omgaan met agressie, VCA, Verkeerseducatie.

Uitleg en vrijstellingen (code95)

Medic75plus en partners Opleidingen is de grootste transportopleider voor de nascholing code 95 in Nederland. Een verplichting die je op een goede, praktische en voordelige manier wilt invullen! Daarom kiezen veel partijen voor Medic75plus en partners. lees meer

Heb je recht op SOOB subsidie?

Alle bedrijven die SOOB afdragen voor hun medewerkers mogen subsidie aanvragen. lees meer