Bloemen bestellen en bloemen bezorgen

25 / 100

Home  ›  Partners  Externe verkooppartners


Vandaag bloemen bestellen! Vandaag bloemen bezorgen via Regiobloemist.

Vandaag bloemen laten bezorgen overal in Nederland. Voor 14:00 besteld en vandaag bezorgd. Onze partners van Medic75plusxl leveren namelijk bloemen in elke plaats in Nederland via de locale bloemist. Op zaterdag voor 12.00 uur besteld, is op zaterdag bezorgd. Onze partners bezorgen naast bloemen, rozen, veldboeketten of gemengde boeketten ook planten, rouwwerk en bloemstukken. Onze partners van Medic75plusxl voorzien u van de beste service en 100% tevredenheidsgarantie. Onze partners van Medic75plusxl hebben voor u de TOP 12 meest favorieten bloemen van de afgelopen dagen op een rij gezet.

Bloemen versturen door heel Nederland

Onze partners van Medic75plus verstuurt bloemen. Of je nu een boeket besteld voor Amsterdam of Utrecht, dat maakt niet uit. Regiobloemist garandeerd altijd verse bloemen met 7 dagen versgarantie voor iedere gelegenheid en iedere locatie. De beste kwaliteit voor de beste prijs.

Onze partners van Medic75plusxl werken samen met vrijwel alle lokale bloemisten in Nederland. We selecteren onze partner bloemisten voor een specifieke bezorg regio, direct bij hen in de omgeving. Op die manier garanderen we de hoogste kwaliteit en lukt het om de bloemen dezelfde dag af te leveren. We zorgen ervoor dat u goedkoop de beste bloemen kunt laten bezorgen, altijd vers en met 7 dagen vaasgarantie.

Ook tijdens Moederdag, rondom Valentijn en bij andere speciale gelegenheden.

Extra informatie

Heeft u bloemen mogen ontvangen? Met een klein beetje extra zorg en liefde van uw kant gaan ze nog langer mee. Snij ze nog even extra schuin af en plaats ze niet in ijskoud, maar in lauwwarm water. Hierdoor krijgen ze net even een extra boost. En mocht er blad in het water hangen, verwijder deze dan. Hierdoor krijgen bacterieën minder kans om zicht te ontwikkelen. Regiobloemist’ wenst u heel veel plezier met uw boeket!

Bezoek onze website |  Winkels  |  kortingscode  |  Levertijd  |  Klantenservice


 Copyright 2020 ©