Retour verkooppartner

14 / 100

Home  ›  Klantenservice  ›  Retour verkooppartners


Retourneren aan externe verkooppartners

Zichttermijn voor bestellingen bij externe verkooppartners

Voor aankopen bij onze externe verkopers geldt een zichttermijn van 30 dagen. De zichttermijn is de periode waarin je kunt controleren of de aankoop compleet, intact en naar wens is.

Retourneren naar een externe verkooppartner

Als je de aankoop van een externe verkooppartner wilt retourneren verzoeken wij je om contact op te nemen met de klantenservice van de externe verkooppartner om de retourinstructies op te vragen. Op Medic75plusxl.nl worden ook de retourinstructies vermeld per externe verkooppartner. Klik hier voor het overzicht van onze externe verkooppartners met daarbij hun contactgegevens, retourinstructies en Algemene Voorwaarden.

Voorwaarden voor retourneren

Let er bij het retourneren op dat de producten ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet met accessoires/onderdelen en in de – indien redelijkerwijs mogelijk – originele verpakking worden teruggestuurd. Indien dit niet het geval is kan een eventuele waardevermindering bij jou in rekening worden gebracht. Hygiëneproducten en makkelijk kopieerbare producten zoals games, cd’s, dvd’s en software, waarvan de verzegeling is verbroken, kunnen niet worden geretourneerd. Als een artikel beschadigd of defect is verzoeken wij je om onze externe verkooppartner hiervan direct op de hoogte te brengen, zodat er samen met jou een oplossing kan worden besproken.

Retourkosten voor bestellingen bij externe verkooppartners

Voor de meeste producten geldt dat je het gratis terug kan sturen naar de externe verkooppartner. Voor grote en/of zware pakketten, waarvoor een ophaal afspraak gemaakt moet worden, kunnen eventueel retourkosten gerekend worden. Vraag vooraf bij de desbetreffende externe verkooppartner naar de eventuele kosten of voorwaarden.

Terugbetaling van retourzending

Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, kan je het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending, op je bankrekening verwachten. Als je met een cadeaukaart hebt betaald dan zal de klantenservice van onze externe verkooppartner van Medic75plusxl contact met je opnemen om de terugbetaling met je te regelen. Als je betaald hebt met AfterPay vervalt automatisch de openstaande rekening. AfterPay zal jou hiervoor een bevestiging sturen. Kijk hier voor de wijze van terugbetaling voor de verschillende betaalmogelijkheden.

Contactgegevens van de externe verkooppartners

Voor vragen over de bezorging van je bestelling kun je contact opnemen met de klantenservice van de externe verkooppartner, want daar koop je uiteindelijk het product. Klik hier voor het overzicht van onze externe verkooppartners. Hier vind je de contactgegevens, retourvoorwaarden en Algemene Voorwaarden van alle externe verkooppartners. De contactgegevens van de externe verkooppartner staan ook op het betaaloverzicht wat je per e-mail van Medic75plusxl ontvangt.


Heeft u nog vragen over het product of artikel van uw keuze?

Klik hier om contact met ons op te nemen.