Trendy leesbrillen voor heren en dames

20 / 100

Home  ›  Partners  Externe verkooppartners


Ben je op zoek naar een nieuwe leesbril, maar wil je niet zo’n standaard saai model?

Dan ben je bij Leesbrilhuis aan het juiste adres. Wij geloven namelijk in trendy producten voor de stijlvolle dame of heer. Niet zo’n standaard €5-bril maar eentje die stijlvol is en niet een leesbril die je hebt uit bittere noodzaak, maar een waar je mee gezien mag worden.

Op Leesbrilhuis vind je ruim 800 brillen van meer dan 40 topdesigners over de hele wereld. Bekende merken als Ray Ban, Porsche Design, Readloop, Cross en I Need You (INY) worden door ons groot ingekocht om supersnel naar jouw adres te kunnen verzenden. Wekelijks vernieuwen wij het assortiment, zodat je zeker bent dat je een leesbril hebt die bij de tijd is.

Praktische of stijlvolle leesbril?

Of je nu een praktische of stijlvolle leesbril zoekt, bij Leesbrilhuis hebben we een enorm assortiment aan brillen voor ieder type gebruiker. Van de handige magneet leesbril of de lookover leesbril tot de trendy, hippe leesbril die gemaakt is van hout. Alle producten zijn met zorg geselecteerd door ons en gecheckt op kwaliteit. We hebben vrijwel alle brillen op voorraad, waardoor we bij bestelling vrijwel altijd binnen 2 werkdagen kunnen leveren. Alle bestellingen bij ons worden gratis verzonden en ook het retourneren is gratis (in Nederland).

Voor iedere sterkte

In onze webshop vind je leesbrillen in iedere sterkte. Zo kun je al een bril krijgen met sterkte +1.00, oplopend tot een leesbril +4.00. Bij de meeste van onze producten kun je een vaste sterkte kiezen. Desalniettemin hebben wij ook leesbrillen waarbij je zelf de sterkte van je linkeroog en die van je rechteroog kunt kiezen. Erg handig voor als je ogen niet gelijk qua sterkte zijn. Handig toch?

Liever een leeszonnebril of computerbril?

Op Leesbrilhuis vind je niet alleen maar leesbrillen; ook voor een leeszonnebril of computerbril ben je bij ons aan het goede adres. Laatstgenoemde is erg handig als je veel achter de computer zit of je smartphone veel gebruikt. De filter zorgt ervoor dat je ogen meer rust krijgen tijdens het computeren en dit merk je.

 

Leesbrilhuis.nl

 

Bezoek onze website |  Winkels  |  kortingscode  |  Levertijd  |  Klantenservice


 Copyright 2020 ©