aangenaam zelfstandig wonen

Welkom bij Comforthulpmiddelen

63 / 100

Comfort en hulpmiddelen voor u!


 Comfort Hulpmiddelen heet u WELKOM. Als jong bedrijf met ruime ervaring in de gezondheids- en ouderenzorg kunnen we u voorzien van hulpmiddelen die een zelfstandige woonsituatie zolang als mogelijk aangenaam maken. Hierbij voorzien we u niet alleen van passende en op maat gemaakte oplossingen, maar delen we onze kennis ook graag voor een goed advies.
Het behouden van de zelfstandigheid op latere leeftijd is voor iedereen belangrijk, zeker voor ouderen. De zorg in eigen hand kunnen houden door middel van kleine aanpassingen of praktische zorg hulpmiddelen, bepaalt dan ook een groot deel van de levensvreugde. Door middel van persoonlijke aandacht, kennis op het gebied van zorg én ervaring streven we ernaar om uw onafhankelijkheid zo lang mogelijk te kunnen garanderen.

In de webshop van Comfort Hulpmiddelen vindt u daarom een brede selectie zorg hulpmiddelen die het mogelijk maken om van uw zelfstandigheid te kunnen blijven genieten. De beste zorg vindt namelijk altijd plaats in uw eigen vertrouwde omgeving. Juist daarom zien we bij Comfort Hulpmiddelen mogelijkheden in plaats van beperkingen.Ouder worden hoeft met de juiste hulpmiddelen geen obstakel meer te vormen. Vaak kan een kleine aanpassing in uw woonsituatie of een handig hulpmiddelen al een duidelijk verschil maken. Uw onafhankelijkheid en levensvreugde is daarmee onze zorg.

Uw zelfstandigheid blijven behouden met de beste zog hulpmiddelen

In onze webshop heeft u een ruime keuze uit kwaliteit-hulpmiddelen die een zelfstandig leven prettig, comfortabel en zo lang als mogelijk aangenaam maken. Onze zorg hulpmiddelen voor in het bad, onder de douche of op het toilet zorgen voor een aangename en veilige ondersteuning tijdens de persoonlijke verzorging. Daarnaast zorgen onze loophulpmiddelen ervoor dat u kunt blijven genieten van uw dagelijkse bewegingen.

Bezoek onze website


 Copyright 2020 ©