Welkom bij Hulpmiddelwereld!

Hulpmiddelwereld is specialist op het gebied van hulpmiddelen voor ouderen


Hulpmiddelwereld is specialist op het gebied van hulpmiddelen voor ouderen. Onze hulpmiddelen zorgen voor een verhoging van de zelfredzaamheid, zodat ouderen langer zelfstandig thuis kunnen wonen. Tevens biedt Hulpmiddelwereld specialistische hulpmiddelen aan. Deze hulpmiddelen zorgen voor een lagere fysieke belasting van verzorgers. Voorbeelden hiervan zijn de transfer hulpmiddelen en de aan- en uittrekhulp voor steunkousen. Hulpmiddelwereld verzorgt ook hulpmiddelen op het gebied van revalidatie, zoals handtrainers, braces, gymnastiek hulpmiddelen, krukken en douchehoezen. Maar voor de gebruiker zelf bijvoorbeeld ook zoals bij een sta-op stoel.

Hulpmiddelen bieden ons de mogelijkheid om taken makkelijker, sneller of beter te kunnen verrichten.

Zo zijn er hulpmiddelen die men in staat stelt om de algemene dagelijkse levensverrichtingen, zoals wassen, koken en aankleden langer zelfstandig te kunnen blijven uitoefenen. Met een douchestoel of douchekrukje, of door de bevestiging van wandbeugels wordt u geholpen bij uw persoonlijke verzorging. Op het gebied van koken zijn er allerhande hulpmiddelen die uitkomst bieden wanneer men weinig kracht kan zetten of maar één hand kan gebruiken, zoals speciale bereidingsplanken en aangepast bestek. Een ritje naar de supermarkt kan langer zelfstandig worden uitgevoerd als men hiervoor een wandelstok, rollator, scootmobiel of rolstoel ter beschikking heeft. Ga erop uit met een Topro Troja rollator of de extra lichte Carbon Rollator.

Beschermingsmiddelen tegen het verspreiden van virussen.

Hulpmiddelwereld biedt naast hulpmiddelen ook beschermingsmiddelen aan die u en uw omgeving helpen beschermen tegen virussen. Zo hebben we bijvoorbeeld handdesinfectie om uw handen snel en gemakkelijk te kunnen reinigen, ook als er geen kraan en zeep in de buurt is. Indien u vaker met anderen contact komt in bijvoorbeeld het openbaar vervoer of in de winkel kan het handig zijn om een mondkapjes te dragen. Veder biedt Hulpmiddelwereld nog Nitril wegwerp handschoenen en isolatieschorten aan voor een veiligere (werk)omgeving. De juiste bescherming helpt bijdragen aan het inperken van het verspreiden van virussen. Samen staan we sterk!

Bezoek onze website


 Copyright 2020 ©