Hulpmiddelen

82 / 100


Welkom bij Medic75plusXL hulpmiddelen!

Medic75plusxl is als zorgwinkel specialist op het gebied van hulpmiddelen voor ouderen. Onze hulpmiddelen zorgen voor een verhoging van de zelfredzaamheid, zodat ouderen langer zelfstandig thuis kunnen wonen. Tevens biedt Medic75plusxl specialistische hulpmiddelen aan. Deze hulpmiddelen zorgen voor een lagere fysieke belasting van thuiszorg en andere verzorgers. Voorbeelden hiervan zijn de transfer hulpmiddelen en de aan en uittrekhulp voor steunkousen. Medic75plusxl verzorgt ook hulpmiddelen op het gebied van revalidatie, zoals, braces, krukken en meer.


Populaire producten

Verzorging

Revalidatie

Virus Preventie

Badtextiel


Top 4 aanbevelingen van onze experts

Virus Preventie

Drinkvoeding

Glucosemeters

Incontinentie


Bij Medic75plusxl en onze Partners™ altijd een ruime keuze en de laagsteprijsgarantie!

Medic75plusxl en onze partners van Medic75plusxl bezorgen voor u door heel Nederland, België en Duistland, vaak kunnen onze partners en Medic75plusxl dezelfde dag nog bezorgen. Wij leveren namelijk in elke plaats in Nederland, België en Duistland, via onze locale partners vandaag besteld is morgen bezorgd, ook op zaterdag en zondag* Onze partners van Medic75plusxl bezorgen naast consumenten ook bij bedrijven. Medic75plusxl en partners bieden altijd een uitgebreide keuze aan goedkope A-merken en B-merken en met elke week kortingsacties en dag aanbiedingen.

Onze Partners™ en Medic75plusxl

Medix75plusxl.nl is er trots op ervoor te zorgen dat u altijd een geïnformeerde keuze hebt wanneer u koopt bij een van de honderden winkels en verkopers op ons platform. Elke winkel en verkoper wordt beoordeeld op klantenservice, prijs en kwaliteit door echte klanten. Bovendien kunt u de winkel- of individuele verkopersbeoordelingen lezen, evenals prijzen, verzend- en kortingsaanbiedingen voor hetzelfde product vergelijken door opmerkingen en beoordelingen te lezen die door gebruikers zijn achtergelaten. Elke aankoop heeft een sterrenclassificatie en bevat vaak opmerkingen van eerdere klanten die hun bestelling en ervaringen beschrijven, zodat u elke keer met vertrouwen kunt bestellen en kopen. Kortom, u hoeft ons niet te geloven – luister gewoon naar onze miljoenen tevreden klanten.