Badkamer en Toilet

71 / 100

Home  ›  Badkamer en toilet


Alles voor de Badkamer en toilet

De badkamer en het toilet zijn vertrekken in huis waar we regelmatig gebruik van maken. Vooral in de badkamer gebeuren regelmatig ongelukken. Valpreventie Naarmate we ouder worden neemt de kans daarop alleen maar toe. In onze webwinkel vindt u allerlei hulpmiddelen voor ouderen die bijdragen aan uw veiligheid en comfort. Onder een val wordt verstaan: plotseling en onvrijwillig op de grond terechtkomen. Of iets een val is of niet, wordt dus niet bepaald door het feit of er wel of geen letsel is opgetreden. Valpreventie is het voorkomen van vallen.Accessoires

240 artikelen | 0 Reviews

Douche

**** artikelen | 0 Reviews

Toilet

**** artikelen | 0 Reviews

Badkamer

12 artikelen | 0 Reviews

Altijd gratis Bezorging vanaf 50,- in NL & BE    Advies van verpleegkundigen of een expert    30 dagen bedenktijd


Badtextiel

169 artikelen | 0 Reviews

Wastafels en kranen

1516 artikelen | 0 Reviews

Medische verzorging

**** artikelen | 0 Reviews

Gipshoezen

**** artikelen | 0 Reviews

Hulpmiddelen voor badkamer en toilet

De badkamer is bij uitstek een ruimte waar het nat en dus vaak glad is. Dat maakt de kans dat u valt of uitglijdt een stuk groter. Of u nu gaat douchen of een bad neemt, een ongelukje ligt altijd op de loer. Volgens een Amerikaans onderzoek van Centers for Disease Control and Prevention zijn zowel de badkamer als het toilet vertrekken waar de meeste ongelukken gebeuren. Een derde van de ongelukken gebeurt bij het in- en vooral uitstappen van het bad of de douche, terwijl ook het kleinste kamertje in huis goed is voor 15% van de ongelukken. Oppassen geblazen dus! Gelukkig zijn er tal van hulpmiddelen verkrijgbaar die de kans op een ongeluk verkleinen:

Valpreventie

Er zijn ook onderzoeken die aantonen dat ouderen die angst hebben om te vallen, daar in de praktijk juist vaker het slachtoffer van zijn. In onze webwinkel vindt u in de categorie valpreventie verschillende producten die u helpen om een val te voorkomen. Daarnaast kunnen ze ook een belangrijk hulpmiddel zijn om uw angsten te overwinnen. Er zijn zowel wandbeugels verkrijgbaar die u aanbrengt met behulp van een boor als beugels die zijn voorzien van zuignappen. Deze wandbeugels zonder boor zuigen zichzelf vacuüm vast en kunnen op verschillende plekken worden gebruikt. Ze zijn bovendien eenvoudig mee te nemen op reis. De wandbeugels zijn een belangrijk hulpmiddel voor in de badkamer en het toilet. Ook grijppalen bieden valpreventie. Ze kunnen worden geplaatst in ieder vertrek.

Ruime keuze aan producten voor badkamer en toilet

In onze webwinkel vindt u nog veel meer producten die u kunt gebruiken in de badkamer zoals gipshoezen die ervoor zorgen dat uw gips niet nat wordt onder de douche. Ook voor de persoonlijke verzorging bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u nog vragen over het hulpmiddel van uw keuze? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.