Badtextiel

81 / 100

Home  ›  Hulpmiddelen  ›  Badkamer en toilet  ›  Badtextiel


Altijd voordelig badtextiel bij Medic75plusXL

De badkamer is vaak de plek waar je dag begint en eindigt. ’s Morgens maak je jezelf er klaar voor een nieuwe dag en ’s avonds bereid je je er voor om in bed te duiken. Het is dan fijn als die badkamer vol ligt met alle spullen die je elke dag nodig hebt. Bij Medic75plus hebben we alles om je badkamer in te richten. Een hele belangrijke daarbij is badtextiel.


Handdoeken Badjassen Badmatten Strandlakens

  Altijd gratis Bezorging vanaf 50,-    Advies van verpleegkundigen of een expert   30 dagen bedenktijd


Accessoires
Je badtextiel mooi houden

Je wilt je spullen natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Lees daarom altijd goed de wasvoorschriften zodat je je producten op de juiste manier wast. Dat scheelt al een hele hoop. Houd je van lekker zacht badtextiel? Dan zul je ze het liefste in de droger wassen. Maar we hebben nog een paar handige tips voor je. Het beste is om je handdoeken altijd apart te wassen. Wasverzachter zorgt voor zacht textiel dat heerlijk ruikt, maar het is minder goed voor de handdoek zelf, het milieu én je wasmachine. Voeg daarom in plaats daarvan eens een scheutje azijn toe aan je was. Je krijgt hierdoor hetzelfde effect, maar dan is het een stuk beter voor het milieu en nog goedkoper ook. Geen zorgen: je was gaat hierdoor niet naar azijn ruiken. Het wasmiddel doet nog steeds goed zijn werk.
Mooi badtextiel in de badkamer is eigenlijk zonde om weg te stoppen achter kasten met deurtjes. Je kunt handdoeken daarom ook oprollen of opvouwen. Berg ze daarna op in een mooie mand. Of leg ze op planken in de badkamer. Staat hartstikke leuk en je creëert er ook nog een spa-gevoel mee in je eigen huis.

Nieuw badtextiel kopen

Heb je nu zin gekregen om nieuw badtextiel te kopen? Neem dan eens kijkje in een van onze winkels voor het volledige assortiment. Dan kun je de verschillende kwaliteiten zelf even voelen. Of online shoppen, dat kan natuurlijk ook. Dan hoef je er niet mee te sjouwen. Je kunt ons assortiment eenvoudig aanschaffen op onze website. Kies welke je het mooist vindt, stop ze in je digitale winkelmandje en het komt zo naar je toe. Dat gaat gelukkig makkelijk en snel.