Diabetes

71 / 100

Home  ›  Diabetes


Diabeteshulpmiddelen bij Medic75plusxl

Bij onze partners van Medic75plusxl bent u altijd verzekerd van passende, persoonlijke service. Bovendien heeft u altijd 30 dagen bedenktijd op al onze diabeteshulpmiddelen. Mocht een hulpmiddel niet bevallen, dan kunt u deze zorgeloos retour sturen.


Pennaalden

Lancetten

Glucosemeters

Controlevloeistof


Gratis bezorging vanaf € 50,-  Advies van verpleegkundigen of een expert  30 dagen bedenktijd Niet goed? Geld terug?


Pillendoosjes

Teststrips

Sensoren

Prikpennen


Diabeteshulpmiddelen online bestellen

Bestel diabetesproducten voordelig online. Denk aan teststrips, glucosemeters, lancetten en prikpennen. Alle producten worden uit voorraad geleverd en heeft u snel in huis. Voor 23:30 uur besteld = morgen in huis!  En vaste klanten krijgen altijd minimaal 10% korting op een volgende bestelling!

Sensoren

Nooit meer prikken maar scannen. Met de sensor kunt u uw glucose voortdurend meten. Dé nieuwe ontwikkeling op het gebied van diabeteszorg. Met de sensor op uw arm meet u eenvoudig en comfortabel. Het kleine apparaatje meet dag en nacht en slaat continu op. De dagen van routinematig glucose controleren met lancetten, teststrips en bloed zijn verleden tijd!

Diabeteshulpmiddelen bestellen

Bestel diabetesproducten voordelig online bij onze partners van Medic75plusxl. Veel goedkoper dan bij apotheek. En dat is maar goed ook, veel mensen betalen de strips en meters namelijk zelf. De producten worden lang niet altijd vergoed door de verzekeraar. Bij onze partners van Medic75plusxl vindt u een scala aan diabetesproducten om zelf thuis te meten, monitoren en te behandelen. Denk hierbij aan teststrips, glucosemeters, lancetten en prikpennen. Maar ook aan pennaalden om insuline toe te dienen. Alle producten worden uit voorraad geleverd en heeft u snel in huis. Voor 23:30 uur besteld = morgen in huis!

Merken zoals Accu-Chek, Contour, CareSens, Diatesse, Menarini en bijvoorbeeld Freestyle. U kunt zoeken op merk en filteren op prijs. Verzending is gratis vanaf 30 euro. En vaste klanten krijgen altijd minimaal 10% korting op een volgende bestelling!