Elektronica en Telefonie

66 / 100

U bent nu hier  Home  ›  Elektronica en telefonie


Elektronica en Telefonie

Deskundig advies en altijd de beste prijs garantie. Bij Medic75plusxl.nl is er altijd een partner winkel van Medic75plusxl in de buurt. Dankzij onze persoonlijke benadering ben je altijd verzekerd van het beste advies en een passende service. Dus twijfel niet langer; bestel nu online of winkel bij 1 van onze externe verkooppartners!


Radio’s

Oordopjes

Koptelefoons

Telefoons en Tablets


Gratis bezorging vanaf € 50,-  Advies van verpleegkundigen of een expert  30 dagen bedenktijd Niet goed? Geld terug?


Wearables

Televisies

Home cinema

Platenspelers


Waarom kiezen voor een seniorentelefoon?

Het zijn simpele toestellen waarvan de bediening is aangepast aan ouderen, mensen met een beperking of mensen, die om welke reden dan ook, niet goed overweg kunnen met een ‘normale telefoon’. Wie dus moeite heeft met kleine schermen en kleine toetsen, met virtuele toetsenborden of als je het toestel alleen wil gebruiken voor bellen en sms-en heeft aan een seniorentelefoon voldoende. Het geluid kan bijvoorbeeld extra hard gezet worden en er zijn toestellen die fel licht geven om te laten zien dat je gebeld wordt. De meeste seniorentelefoons in ons assortiment beschikken over een speciale noodknop en/of sneltoetsen voor belangrijke nummers.

Wat is een alarm horloge voor ouderen?

Een alarm horloge voor ouderen is een horloge met SOS knop die, indien men op de SOS knop drukt, een noodoproep uitzendt om hulp in te schakelen. Een andere benaming is ook wel SOS horloge voor ouderen of een senioren alarm horloge. Het doel is voornamelijk om met één druk op de knop hulp in te schakelen indien nodig, zowel in huis als buitenshuis. Zo kunnen ouderen veilig en zelfverzekerd zelfstandig wonen en naar buiten gaan zonder dat er iemand bij hoeft te zijn. Dat de alarm horloge in de vorm van een horloge is, is bewust gedaan. Een horloge kan men makkelijk meenemen, wordt niet snel vergeten en is eigenlijk altijd wel binnen handbereik, ook wanneer men buitenshuis gaat. De horloges zijn uitgerust met een ingebouwde simkaart waardoor de dragen niet per se in bezit hoeft te zijn van een smartphone. Het is wel noodzakelijk dat als u voor een Familie & Vrienden abonnement kiest, uw contactpersonen wel over een smartphone beschikken. Een abonnement is nodig om de alarm horlog voor ouderen werkende te hebben. Hier komt u bij een alarm horloge helaas vaker niet onderuit.

Audio en geluid

Speakers, soundbars, koptelefoons, platenspelers, draadloze bluetooth oordopjes en radio’s koop je natuurlijk bij onze partners van Medic75plusxl. Bij onze partners van Medic75plusxl krijg je altijd deskundig advies over de ultieme geluidservaring voor thuis of onderweg. Onze partners van Medic75plusxl heeft bovendien een uitgebreid aanbod van gerenommeerde merken. Koop direct online of kom naar een van onze partner winkels voor een demonstratie!