Telefoons en tablets

79 / 100

U bent nu hier  Home  ›  Electronica en telefonie  ›  Telefoon en tablets


Telefoons en tablets

Met de telefoons en tablets die je koopt bij bij onze partners van Medic75plusxl is bellen met familie, appen met vrienden en/of onderuitgezakt op de bank online een vakantie boeken of nieuwe kleding uitzoeken geen probleem. Koop een smartphone als je niet alleen wil bellen, maar ook online actief wil kunnen zijn. Een dect-telefoon koop je om in en om het huis bereikbaar te zijn. Een tablet is licht, compact en eenvoudig te bedienen (één vinger is al genoeg). Geen behoefte aan alle moderne toeters en bellen? Koop dan een mobiele telefoon. Ook kan je via deze categorie kiezen uit onze wearables en navigatiesystemen en vind je accessoires voor jouw smartphone zoals opladers, laadkabels, telefoonhoesjes en screenprotectors.Gratis bezorging vanaf € 50,-  Advies van verpleegkundigen of een expert  30 dagen bedenktijd Niet goed? Geld terug?


Telefonie (overige)

Seniorentelefoons

Wearables

Smartwatches


Waarom kiezen voor een seniorentelefoon?

Het zijn simpele toestellen waarvan de bediening is aangepast aan ouderen, mensen met een beperking of mensen, die om welke reden dan ook, niet goed overweg kunnen met een ‘normale telefoon’. Wie dus moeite heeft met kleine schermen en kleine toetsen, met virtuele toetsenborden of als je het toestel alleen wil gebruiken voor bellen en sms-en heeft aan een seniorentelefoon voldoende. Het geluid kan bijvoorbeeld extra hard gezet worden en er zijn toestellen die fel licht geven om te laten zien dat je gebeld wordt. De meeste seniorentelefoons in ons assortiment beschikken over een speciale noodknop en/of sneltoetsen voor belangrijke nummers. 

Wearables

Lees je berichten, luister muziek, kijk hoeveel calorieën je verbrandt tijdens een wandeling of hou de kilometers bij die je dagelijks naar je werk fietst. Het kan allemaal met een smartwatchactivity tracker en de andere wearables uit ons assortiment. Kies voor een smartwatch wanneer je op zoek bent naar een uitbreiding voor je smartphone, op een smartwatch check je eenvoudig nog even je agenda of beantwoord je een bericht. Wil je actiever worden en elke stap, conditie en je slaap bijhouden? Kies dan voor een sporthorloge of activity tracker.

Wat is een alarm horloge voor ouderen?

Een alarm horloge voor ouderen is een horloge met SOS knop die, indien men op de SOS knop drukt, een noodoproep uitzendt om hulp in te schakelen. Een andere benaming is ook wel SOS horloge voor ouderen of een senioren alarm horloge. Het doel is voornamelijk om met één druk op de knop hulp in te schakelen indien nodig, zowel in huis als buitenshuis. Zo kunnen ouderen veilig en zelfverzekerd zelfstandig wonen en naar buiten gaan zonder dat er iemand bij hoeft te zijn. Dat de alarm horloge in de vorm van een horloge is, is bewust gedaan. Een horloge kan men makkelijk meenemen, wordt niet snel vergeten en is eigenlijk altijd wel binnen handbereik, ook wanneer men buitenshuis gaat.