Eten en Drinken

79 / 100

Home  ›   Eten en drinken


Medic75plusxl ook voor eten en drinken

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom eten of drinken niet zo makkelijk gaat. Ook het bereiden van een maaltijd kan soms problematisch zijn. Voor een ruim assortiment van hulpmiddelen voor in de keuken en bij het eten en drinken bent u bij ons aan het juiste adres.

Medic75plusxl ook voor eten en drinken


Bekers en glaswerk

Probiotica

Drinkvoeding


Gratis bezorging vanaf € 50,-  Advies van verpleegkundigen of een expert  30 dagen bedenktijd Niet goed? Geld terug?


Mixen en snijden

Eten bereiden

Koffie en thee

Keuken en eetgerei


Drinkvoeding voor extra energie

Drinkvoeding is een prima hulpmiddel wanneer eten niet zo makkelijk gaat. Bijvoorbeeld omdat u vaak misselijk bent, kauw- of slikproblemen. Ook wordt drinkvoeding vaak gebruikt bij het herstel na een ziekte of een operatie. Drinkvoeding bestaat uit een hoge concentratie eiwitten, vetten, mineralen en vitamines en voorziet uw lichaam daardoor van de extra energie die u nodig heeft. U kunt kiezen uit een ruim assortiment van verschillende soorten drinkvoeding die onder meer zijn gebaseerd op melk, yoghurt en sap. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei fruit smaken, als ook vanille, chocolade, noot en mokka. Naast deze kant-en-klare vloeibare voeding is het ook mogelijk om zelf uw eigen drinkvoeding te maken. Dat kan eenvoudig door de drinkvoeding in poedervorm te kopen. De poeder voegt u vervolgens eenvoudig toe aan een warm of koud drankje. Bekende merken op het gebied van drinkvoeding die wij aanbieden in onze webwinkel zijn Nutricia, Fresenius en PRO source.

Sodastream kopen?

Met SodaStream verander je kraanwater snel en makkelijk in koolzuurhoudend water. Je kunt zelf bepalen hoeveel prik je wilt. Met één CO2 cilinder kun je tot wel 60 liter bruiswater maken. En je bent tot drie keer goedkoper uit dan wanneer je literflessen bruisend mineraalwater in de supermarkt koopt. De lege CO2-cilinder ruil je makkelijk in voor een volle cilinder. Je betaalt dan slechts voor het gas, de cilinder zelf blijft eigendom van SodaStream. Verder kun je uit vele bekende smaken kiezen, met of zonder suiker. Zoals Cola, Orange, Ginger Ale, Tonic, Lemon Lime of Ice Tea Peach. Met een 440ml fles SodaStream siroop maak je 7 tot 9 liter van jouw favoriete frisdrank.

Wanneer Drinkvoeding?

Er zijn veel oorzaken waardoor men drinkvoeding gaat gebruiken. Wanneer u vaak moe bent, last hebt van misselijkheid of bijvoorbeeld kauw- of slikproblemen is het vaak niet makkelijk om genoeg te eten. Daarom kan drinkvoeding een toegankelijke oplossing bieden. Het lichaam wordt zo voorzien van meer energie en voedingsstoffen om in vorm te blijven of te herstellen. Veel voorkomende oorzaken zijn. Bij ziekte of het herstel hiervan, waarbij voeding extra belangrijk is, zoals bij cystic fibrosis, kanker, of een darm-, spier-, longziekte. Voor of na een operatie. Bij ongewenst gewichtsverlies door een eetstoornis of stress. Wanneer het consumeren van een normale maaltijd niet kan door slik- of kauwproblemen. Uw arts of diëtist weet wanneer drinkvoeding van toepassing is en wanneer het moet worden ingeschakeld.