Bekers

69 / 100


Bekers en glaswerk

Een glas water of een kop koffie drinken, is niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Daarom zijn er speciale aangepaste drinkbekers ontwikkeld die dat een stuk eenvoudiger maken. Op deze pagina vindt u een ruim aanbod van drinkbekers en bijbehorende accessoires.

Medic75plusxl ook voor eten en drinken


Bekerhouders

Drinkbekerdeksels

Drinkbekers


Gratis bezorging vanaf € 50,-  Advies van verpleegkundigen of een expert  30 dagen bedenktijd Niet goed? Geld terug?


Wijn en champagne

Bierglazen

Theeglazen


Aangepaste drinkbekers

Wanneer u last heeft van spier- of gewrichtspijn of wanneer uw spieren verslapt of juist erg stijf zijn, kan drinken uit een normaal glas of kopje heel wat moeite kosten. Dat geldt ook wanneer u problemen heeft met uw coördinatie. Een aangepaste drinkbeker biedt dan uitkomst. Deze drinkbekers zijn zo gemaakt dat ze voor verschillende lichamelijke ongemakken een oplossing bieden. De Ornamin Conische Ergobeker bijvoorbeeld is uitermate geschikt wanneer u arm- of neklachten heeft. Dankzij de conische vormgeving is het mogelijk om te drinken zonder dat u uw hoofd naar achteren hoeft te bewegen. Het drinken wordt nog makkelijker gemaakt dankzij het extra grote handvat. Een beker met neusuitsparing bewijst u een goede dienst wanneer u uw schouders, hoofd en nek maar beperkt kunt bewegen. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u een halskraag draagt of kampt met een gewrichtsontsteking. Dankzij de uitsparing in de vorm van een halve maan kunt u drinken zonder dat u uw schouders, hoofd of nek hoeft te belasten. De Ribbelbeker Sure Grip heeft weer een heel andere functie. Deze aangepaste drinkbeker maakt het dankzij de diepe groeven mogelijk om stevig vast te houden.

Drinkglazen voor ieder moment en elke gelegenheid

Bij Medic75plusxl vind je voor elke gelegenheid een geschikt drinkglas. ’s Ochtends voor een lekker kopje thee of koffie. Dubbelwandige glazen zijn daarvoor heel handig. Want door de dubbele wand, kun je je handen er niet aan branden en doordat het laagje lucht goed isoleert, blijft je drankje langer warm. Maar naast glazen voor warme dranken heeft Medic75plusxl ook waterglazen, longdrinkglazen en sapglazen. En bierglazen en wijnglazen voor tijdens een borrel in verschillende formaten. Voor witte en rode wijn. Bierglazen zijn ook leuk om cadeau te geven bij een bierpakket. En datzelfde kun je natuurlijk doen met een lekkere fles wijn in combinatie met een set mooie wijnglazen. Of champagneglazen met een lekkere fles bubbels, om een feestelijke gelegenheid extra feestelijk te maken.