Eten bereiden

84 / 100

Eten bereiden


Eten bereiden

Met deze handige keukenhulpen tover je de heerlijkste gerechten op tafel! Frituur minder vet met een airfryer, klop, kneed en meng met een keukenmachine, bak vlees, vis en groente met een contact grill, bak lekkere frietjes met een friteuse en maak je eten buiten klaar met een barbecue van onze partners van Medic75plusxl.


Broodbakmachines Broodroosters Contact grills

  Altijd gratis Bezorging vanaf 50,-    Advies van verpleegkundigen of een expert   30 dagen bedenktijd


Eierkokers Gourmetsets Friteuses Alle eten bereiden
Keukenmachines

Keukenmachine kopen? Met een keukenmachine kun je onder andere slagroom kloppen, deeg kneden en beslag mengen. Een keukenmachine is gemaakt om grotere hoeveelheden mee te mixen dan met een mixer en je hoeft het apparaat niet in de hand te houden. Sommige keukenmachines worden met diverse accessoires geleverd zodat het apparaat nóg meer mogelijkheden heeft. Bijvoorbeeld met een patisserie set, rasp, citruspers en chopper. Bestel een keukenmachine in onze webshop of laat je adviseren bij één van onze partners.

Contact grills

Contactgrill kopen? Met een contact grill kun je een panini of tosti maken, waardoor het ook wel een panini grill of tosti grill wordt genoemd. Ook vlees, vis of groente kan je ermee grillen. Doordat je grilt met geen of weinig vet, eet je gezonder. De meeste contact grills hebben dubbele grillijzers, zodat je het vlees niet hoeft om te draaien. Verder kunnen de grillijzers bij sommige contactgrills worden opengeklapt zodat je ook met meerdere mensen tegelijk aan tafel kunt grillen.

Funcooking

Cupcakes, suikerspinnen, donuts, popcorn, poffertjes, crêpes, soep, pizza of een heerlijke chocoladefondue. Dit en nog meer maak je eenvoudig met de funcooking apparaten uit onze webshop.