Keuken en eetgerei

67 / 100


Keuken en eetgerei

Eten, we doen het dag in dag uit. Keer op keer bereiden we een maaltijd of beleggen we een boterham. Daarbij maken we gebruik van allerlei keukengerei. Op deze pagina vindt u een uitgebreid aanbod eetgerei en handige hulpmiddelen voor in de keuken.

Medic75plusxl ook voor eten en drinken


Aangepast bestek

Aangepaste borden


Gratis bezorging vanaf € 50,-  Advies van verpleegkundigen of een expert  30 dagen bedenktijd Niet goed? Geld terug?


Bakbenodigdheden

Keukenaccessoires

Keukenmessen


Aangepaste borden

Verschillend eetgerei is speciaal gemaakt om het eten makkelijker te maken. Kenmerkend voor veel aangepaste borden is dat zij deels een hoge rand hebben waardoor het eten niet van uw bord valt en deels een lage rand voor het bestek. Dit type borden zijn voorzien van rubberen anti-slip dopjes of zuignappen waardoor het bord op zijn plaats blijft. Naast ronde borden zijn er ook ovale borden verkrijgbaar. Bijzonder is het Ornamin Bord met Aflopende Bodem. Het speciale ontwerp met een onopvallende naar binnenvallende rand maakt bijvoorbeeld het eten van soep een stuk eenvoudiger. In ons assortiment aangepaste borden vindt u ook warmhoudborden. Deze zijn voorzien van een reservoir dat zich onder het bord bevindt. Dit reservoir kunt u vullen met warm water waardoor het eten langer warm blijft. Ze worden bovendien geleverd inclusief een deksel.

Speciaal keukengereedschap

Om uw maaltijd op een zo comfortabel mogelijke manier te bereiden, bent u gebaat bij keukengereedschap dat u daar een handje bij helpt. Zo zijn er bijvoorbeeld snijplanken verkrijgbaar die zo zijn ontworpen dat groente snijden of brood smeren een stuk eenvoudiger wordt. Een gevarieerde aanbod van openers bewijzen u een goede dienst bij het open maken van flessen, blikken of potten. Zo zijn er nog veel meer nuttige hulpmiddelen voor in de keuken te vinden in onze webwinkel. Neem gerust eens een kijkje en ontdek het zelf.