Mixen en snijden

71 / 100


Mixen en snijden

Versgeperste sinaasappelsap, fruitige smoothies, soepen, guacamole of slagroom. Je maakt het in een handomdraai met de (staaf)mixers, blenders, citruspersen en sapcentrifuges uit onze webshop. Meer weten? Kom dan naar één van onze externe partner winkels om onze mixers en snijders eerst rustig te bekijken.

Medic75plusxl ook voor eten en drinken


Elektrische messen

Citruspersen

Blenders


Gratis bezorging vanaf € 50,-  Advies van verpleegkundigen of een expert  30 dagen bedenktijd Niet goed? Geld terug?


Staafmixers

Snijmachines

Slowjuicers

Sapcentrifuges


Citruspersen

Met een elektrische citruspers pers je snel en makkelijk sinaasappels, grapefruit of citroenen. Zo maak je eenvoudig iedere ochtend een glas versgeperste jus d’orange of verfris je jouw salade makkelijk met versgeperste citroensap. Je kunt kiezen voor een variant waarbij je zelf de vrucht moet draaien, maar ook voor één met een hendel of een volautomatische.

Mixers

Met een mixer kun je razendsnel slagroom kloppen, beslag mixen of taartdeeg kneden. Een handmixer heeft een ergonomisch ontwerp en is comfortabel om in de hand te houden. Mixers worden meestal geleverd met gardes en deeghaken en soms met een mengkom. Bij onze partners van medic75plusxl.nl vind je mixers van alle bekende merken, zoals Bosch, Philips en Braun. Zoek je een apparaat waarmee je grotere hoeveelheden kunt mixen?

Slowjuicers

Met een slowjuicer heb je minder groente en fruit nodig voor een glas vol sap. Verder kun je met een slowjuicer zelfs sap persen uit kruiden en tarwegras. Doordat het apparaat langzaam perst, blijft de temperatuur laag. Hierdoor blijven er meer voedingsstoffen intact, voor een heerlijk sap boordevol vitamines.