Supplementen

67 / 100

Home  ›   Gezondheid  ›  Supplementen


Supplementen

Om gezond te blijven kan u kiezen voor supplementen. Deze zorgen ervoor dat u uw vitamines, mineralen en andere bouwstoffen binnenkrijgt. Er zijn meerdere soorten supplementen en hieronder kunt u een paar voorbeelden bekijken.Gratis bezorging vanaf € 50,-  Advies van verpleegkundigen of een expert  30 dagen bedenktijd Niet goed? Geld terug?


Alle supplementen

Weerstand

Visolie en Vetzuren

Vitaminen


CBD supplementen

CBD, oftewel Cannabidiol, is een niet psychoactieve cannabinoïde (levert geen stoned of high gevoel op) en komt veel voor in de Cannabis Sativa (Hennepplant). Hennep is de enige plant met wel ruim 80 verschillende phytocannabinoïden. Dit zijn plantaardige cannabinoïden, die exact lijken op onze eigen endocannabinoïden. Endocannabinoïden sturen zo’n beetje alle significante lichaamsprocessen aan. Het is daarnaast aangetoond dat het endocannabinoïden systeem in de hersenen betrokken is bij.

Q10 tabletten of vitamines kopen? Bij Medic75plusxl extra voordelig

Bij onze partners van Medic75plusxl vind je een groot aanbod aan de beste supplementen. In deze categorie vind je de energie supplementen. Hieronder vallen Q10 tabletten, de beste proteïne shakes, magnesium tabletten en meer. Wilt u supplementen, Q10 tabletten of vitamines kopen? Aarzel dan niet en neem snel een kijkje in ons voordelige assortiment!

Vitamine D, vitamine B en andere vitamine supplementen voor lage prijzen

In onze moderne samenleving is niet altijd even gemakkelijk om dagelijks een uitgebalanceerd voedingspatroon te volgen en daarbij alle benodigde vitaminen en mineralen in de juiste hoeveelheden binnen te krijgen. Onze partners van Medic75plusxl heeft een groot assortiment aan multivitaminepillen en vitamine tabletten, die zorgen voor een juiste hoeveelheid vitaminen en mineralen.