Hoortoestellen en brillen

67 / 100

Hoortoestellen en brillen


Wij maken professionele hoor en oogzorg betaalbaar

Onze partners van Medic75plusxl heeft een unieke aanbieding waardoor professionele zorg voor iedereen bereikbaar wordt. Want uw gehoor en ogen is belangrijk en verdient de beste, betaalbare hoor en oogzorg.


Onzichtbare hoortoestellen

Oorbescherming

Made for iPhone

Online aanpasbare


Gratis bezorging vanaf € 50,-  Advies van verpleegkundigen of een expert  30 dagen bedenktijd Niet goed? Geld terug?


Leesbrillen

Ruis/tinnitusmaskeerder

Vergoeding mogelijk

Oplaadbare


Vergoeding mogelijk

Sinds januari 2013 bestaan er 5 categorieën waarin hoortoestellen ingedeeld kunnen worden. Daarnaast bestaat er nog een categorie vrije markt, waarin alle toestellen ingedeeld zijn die nieuw zijn (meest geavanceerd en nieuwste technologie). Voor deze toestellen is geen vergoeding mogelijk vanuit de zorgverzekeraar.Bij deze toestellen betaalt de klant het volledige bedrag zelf, maar u heeft bij ons dan wel de keuze uit alle merken en alle types hoortoestellen. 

Oplaadbare hoortoestellen

Oplaadbare hoortoestellen zijn gemakkelijk in het gebruik; deze hoeven enkel in een oplaadstation dagelijks te worden opgeladen. Er zijn varianten met een vaste accu en varianten met een verwisselbare accu, deze kunnen dan ook verwisseld worden voor een normale batterij als de nood hoog is. Oplaadbare toestellen zijn ideaal voor mensen voor wie het lastig is om het batterijtje regelmatig te vervangen.

Hoortoestellen met een Ruis/tinnitusmaskeerder

Hier kunt u alle toestellen vinden die beschikken over een ruis/tinnitusmaskeerder. Tinnitus (ook wel bekend als oorsuizen) is het continue horen van geluiden terwijl deze er niet zijn. De geluiden komen vanuit het oor en gaan vaak gepaard met hoorverlies. Hoortoestellen met een tinnitusmaskeerder zorgen er met een alternatief geluid voor dat de aandacht van het oorsuizen afgeleid wordt zodat het oorsuizen minder opvalt/stoort.

Made for iPhone hoortoestellen

Sinds een aantal jaar zijn er ‘made for iphone’-hoortoestellen op de markt. Dit zijn toestellen welke gebruik maken van het officiele Apple (iOS) protocol. Hierdoor is het mogelijk om zonder tussenkomst van een accessoire alle audio vanaf een iPhone of iPad naar de hoortoestellen te streamen. Ideaal voor handsfree-telefoneren of het luisteren van muziek.