Huishouden

66 / 100

Medic75plusxl uw hulp in de huishouding!

Zoek je een oplossing om eenvoudig en snel het huis te reinigen of je kleding mooi glad te strijken? Medic75plusxl heeft een ruim assortiment stofzuigers, strijkijzers, schoonmaakapparaten en middelen om dat voor elkaar te krijgen. Bij Medic75plusxl vind je alles voor in huis. Medic75plus uw hulp in de huishouding. Met aandacht voor ouderen en revalidatie


Schoonmaak

0 artikelen | 0 Reviews

Toilet & badkamer

0 artikelen | 0 Reviews

Kledingwas

0 artikelen | 0 Reviews

Keukenhygiëne

0 artikelen | 0 Reviews

Grijpers

0 artikelen | 0 Reviews

Witgoed

1974 artikelen | 0 Reviews

Stofzuigers

504 artikelen | 74 Reviews

Naaien & strijken

162 artikelen | 45 Reviews

Huis en schoonmaak

Wie denkt dat er bij Medic75plusxl en onze partners alleen producten te vinden zijn ter verzorging van het lichaam, slaat de plank behoorlijk mis. Er zijn ook een heleboel andere producten te vinden voor de scherpste prijzen. In de categorie huishouden vindt je en grote hoeveelheid schoonmaakproducten maar ook wasmiddel en vaatwastabletten.

Toilet en badkamer

Het schoonhouden van toilet en badkamer is met de producten uit onze webshop een fluitje van een cent. Je vindt voor het reinigen van jouw toilet onder andere toiletreinigers, toiletblok, bleekmiddel en schoonmaak handschoenen. Maar ook luchtverfrissers, badkamerspray, handdoeken en verschillende soorten zeep behoren tot ons assortiment.

Hulpmiddelen huishouden

“Home sweet home” of “Zoals het klokje thuis klikt, klikt het nergens”, het zijn bekende uitspraken in verschillende talen die aangeven dat ons huis een belangrijke plek is waar we graag verblijven. We willen er dan ook zolang mogelijk blijven wonen. Met dat doel voor ogen kunt u uzelf een handje helpen door de aanschaf van enkele hulpmiddelen die dat mogelijk maken.

Keukenhygiëne

Voor een schone en glanzende vaat gebruikt u de handige afwasmiddelen die bij onze partners van Medic75plusxl verkrijgbaar zijn. De afwasmiddelen verwijderen zeer doeltreffend en snel alle vetten en etensresten. Daarnaast schuimt het langdurig zodat het water minder vaak ververst moet worden. Wil jij afwasmiddel bestellen voor een super voordelige prijzen, met bekende merken als Dreft, Ajax, At home clean en nog veel meer.