stofzuiger kopen, stofzuigen veel modellen

Stofzuigers en schoonmaken

66 / 100

U bent nu hier    Hulpmiddelen  ›  Huishouden  ›  Stofzuigers en schoonmaken


Stofzuigers

Stofzuiger kopen? Stofzuigers zijn er in verschillende soorten en uitvoeringen. Met een stofzuiger zonder stofzak kun je besparen op de kosten van de stofzakken. Bij een stofzuiger met stofzak is de zak eenvoudig te vervangen en werkt de stofzak als extra stoffilter. Vind je het lastig om te kiezen? Kom naar 1 van onze partnerwinkels van Medic75plusxl.


Nat & droog

124 artikelen | 0 Reviews

Stoomreinigers

11 artikelen | 0 Reviews

Raamwissers

35 artikelen | 0 Reviews

Steelstofzuigers

101 artikelen | 34 Reviews

Robot stofzuigers

34 artikelen | 7 Reviews

Kruimeldieven

40 artikelen | 20 Reviews

Alleszuigers

22 artikelen | 2 Reviews

Accessoires

137 artikelen | 11 Reviews

Alleszuigers

Alleszuiger kopen? Een alleszuiger zuigt stof én water moeiteloos op. Alleszuigers zijn zeer geschikt om nat en droog vuil op te zuigen in en om het huis. Daarom zijn sommige modellen ook als bouwstofzuiger of waterstofzuiger te gebruiken. Alleszuigers hebben een ruime inhoud, zodat je alle stof, puin en vochtig vuil moeiteloos op kunt zuigen. Kijk verder naar alleszuigers op Medic75plusxl.nl of kom voor advies naar 1 van onze partners winkels

Robot stofzuigers

Robotstofzuiger kopen? Een robot stofzuiger neemt het stofzuigwerk uit handen! Geef aan welk oppervlak moet worden schoongemaakt en de robot gaat aan de slag. Zo houd je de handen vrij voor andere zaken. Bekijk hier onze aanbevolen robotstofzuigers. Bestel een robotstofzuiger bij Medix75plusxl.nl of laat je adviseren bij één van onze partnerwinkels.

Steelstofzuigers

Wil je een steelstofzuiger kopen? De partners van Medic75plusxl heeft een groot assortiment aan steelstofzuigers. Een steelstofzuiger is handig in gebruik en geeft je veel bewegingsvrijheid, doordat je niet vast zit aan een snoer. Je zou het dus kunnen zien als een snoerloze stofzuiger. Bij de meeste modellen zit de motor bovenaan de steel en is deze los te koppelen om te gebruiken als kruimelzuiger. Op basis van onze ervaringen hebben we een selectie gemaakt met de aanbevolen steelstofzuigers. Of bekijk de steelstofzuigers bij 1 van onze partnerwinkels.