Strijkijzers

9 / 100

Naaien & strijken

Strijkijzer kopen? Een goed strijkijzer is onmisbaar om je kleding te verzorgen. Bij onze partners van Medix75plusxl kun je terecht voor een stoomstrijkijzer, strijksysteem, kledingstomer, stoomgenerator en voor op reis een reisstrijkijzer. Bij strijkijzers en strijksystemen kun je onder andere kijken naar zool, stoomfunctie, waterreservoir en automatisch ontkalken. Vind je het lastig om te kiezen? Kom dan naar één van onze partnerwinkels. Onze experts helpen je graag.


Strijkplanken

14 artikelen | 0 Reviews

Accessoires

9 artikelen | 0 Reviews

Naaimachines

7 artikelen | 0 Reviews

Strijksystemen

48 artikelen | 18 Reviews

Stoomstrijkijzers

49 artikelen | 20 Reviews

Reisstrijkijzers

4 artikelen | 0 Reviews

Kledingstomers

19 artikelen | 5 Reviews

Accessoires

12 artikelen | 2 Reviews

Terug naar overzicht huishoudelijk


Stoomstrijkijzers

Stoomstrijkijzer kopen? Een stoomstrijkijzer is een strijkijzer met krachtige stoom, zodat kreuken in bijvoorbeeld kleding of lakens snel verdwijnen. Bij de aankoop van stoomstrijkijzers kun je onder andere letten op de zoolplaat en het automatisch ontkalken. Sommige modellen hebben een kalkreservoir dat de kalkdeeltjes opvangt tijdens het strijken. Kijk verder naar stoomstrijkijzers op Medic75plusxl.nl of kom voor advies naar 1 van onze partners winkels.

Strijksystemen

Strijksysteem kopen? Met zo’n stoomgenerator strijk je met continue stoom. Dit komt doordat het vaak een grotere watercapaciteit heeft, dan gewone strijkijzers en stoomstrijkijzers. Ook bij dikkere textielsoorten, zoals gordijnen of een broek, strijk je met een strijksysteem alle kreuken en vouwen moeiteloos weg. Hoe gemakkelijk wil je het hebben? Kijk verder naar strijksystemen in onze webshop of kom voor advies naar 1 van onze partners winkels.

Reisstrijkijzers

Reisstrijkijzer kopen? Ook als je een weekendje weg bent of langer op vakantie gaat, wil je er natuurlijk piekfijn bijlopen. Maar die kreukels in die blouse… Met een reisstrijkijzer zijn ze er zo uit. Een reisstrijkijzer heeft een compact formaat en vaak een inklapbare handgreep zodat je hem makkelijk mee kunt nemen. Kijk verder naar reisstrijkijzers op Medic75plusxl.nl of kom voor advies naar 1 van onze partners winkels.