Incontinentie en verband

77 / 100

Home  ›  Incontinentie en verband


Incontinentie en verbandmateriaal

Verbandmateriaal makkelijk en voordelig bestellen op Medic75plusxl.nl. Altijd veel goedkoper dan bij de apotheek. Bij Medic75plusxl.nl vindt u een scala aan verbandproducten. Denk aan incontinentiemateriaal, pleisters, tape, windsels en zwachtels. Altijd voordelig en discreet bestellen bij Medic75plusxl en partners.


Inleggers

Onderleggers

Broekjes


Gratis bezorging vanaf € 50,-  Advies van verpleegkundigen of een expert  30 dagen bedenktijd Niet goed? Geld terug?


Medic75plusxl-pleisters

Verbandmateriaal

Fixerend Ondergoed

Verzorging

Urinalen


Incontinent? U bent niet de enig

Verbandmateriaal makkelijk en voordelig bestellen op Medic75plusxl.nl. Veel goedkoper dan bij de apotheek. Bij onze partners van Medic75plusxl.nl vindt u een scala aan verbandproducten. Denk aan incontinentiemateriaal, pleisters, tape, windsels en zwachtels. Van de grote merken maar ook van huismerken. Alle producten worden uit voorraad geleverd en heeft u snel in huis. Voor 23:30 uur besteld = morgen in huis!

Bij Medic75plusxl.nl vindt u verbandmiddelen en accessoires van merken zoals TENA, Attends, Hansaplast, Betadine, BSN Medical en bijvoorbeeld S&N. Verzending is gratis vanaf 30 euro. En vanaf 2 stuks geldt al een staffelkorting! Wij leveren aan particulieren maar ook aan professionals (huisartsen, klinieken en ziekenhuizen).

Naast verbandmateriaal leveren we ook diabeteshulpmiddelen zoals glucosemeters en teststrips via onze parteners van Medic75plusxl.nl. Ook hier tot 23:30 uur besteld = morgen in huis. Gratis verzending vanaf 30 euro en 10% korting voor vaste klanten.

Incontinentie

Last van urineverlies? U bent niet de enige! Miljoenen mensen kennen het gevoel en helaas ook de schaamte. Incontinentie komt veel voor bij zowel vrouwen als mannen. Met incontinentiemateriaal voorkomt u urineverlies. Het verband absorbeert het vocht, maar ook de geurtjes!

Kompressen

Een kompres is een gaasdoekje dat in allerlei maten geleverd kan worden. De meeste kompressen zijn individueel verpakt en daarmee steriel. Uitermate geschikt om wonden zo schoon mogelijk te houden. Een kompres wordt op een wond aangebracht om bloedingen te stelpen en om de wond af te dekken.

Windsels & zwachtels

Windsels of zwachtels zijn langwerpige verbanden die aangebracht worden om druk uit te oefenen. Bijvoorbeeld op een wond of kneuzing. Denk aan compressieverbanden die om het been kunnen worden aangebracht. Maar ook aan fixatiewindsels, ideaalwindsels, steunwindels en gipswindels.