Verbandmateriaal

79 / 100

Incontinentie en verband  ›  Verbandmateriaal


Verbandmateriaal online bestellen

Verbandmateriaal makkelijk en voordelig bestellen op Medic75plusxl.nl. Veel goedkoper dan bij de apotheek. Op Medic75plusxl vindt u een scala aan verbandproducten. Denk aan incontinentiemateriaal, pleisters, tape, windsels en zwachtels. Van de grote merken maar ook van huismerken. Alle producten worden uit voorraad geleverd en heeft u snel in huis.Gratis bezorging vanaf € 50,-  Advies van verpleegkundigen of een expert  30 dagen bedenktijd Niet goed? Geld terug?


Accessoires

First Aid Kit

Zwachtels


Eerste hulp op reis

Een blaar, een insecten- of tekenbeet, een nare wond… het kan je zomaar overkomen. De truc is ervoor te zorgen dat het je niet overvált. Met de EHBO-sets, verbandtrommels en EHBO-accessoires van Medic75plusxl ben je altijd perfect voorbereid op ongelukjes en noodgevallen!
Speciaal ontworpen om mee te nemen Alle EHBO producten bij de hand Ook handig voor in de auto!

EHBO-Koffer of verbanddoos

Hoe voorkom je water in je oren met zwemmen, hoe behandel je een kwallen- of spinnenbeet of een schorpioenensteek, hoe verzorg je een open wond bij hoge temperaturen en hoe verklein je de kans op een infectieziekte? Je wilt op elk moment voorbereid zijn en beschikken over de juiste EHBO-koffer, -kit, verbanddoos of accessoires.

EHBO-Kit!

In elk huis en elke auto moet er een staan: een goedgevulde EHBO-koffer. Neem altijd een EHBO-kit mee of zorg ervoor dat je exact weet waar je die kunt vinden. Waar ligt de EHBO-koffer of verbanddoos bij opa en oma? Waar kun je de EHBO-kit of verbandtrommel op je werk vinden? Waar kun je terecht voor eerste hulp bij ongelukken in het zwembad of pretpark? Als jou of een ander iets overkomt, dan wil je voorkomen dat je kostbare minuten verspilt met het zoeken naar een EHBO-set of verbanddoos.