Klimaat en ventilatie

79 / 100

U bent nu hier  Home  ›  Hulpmiddelen  ›  Klimaat


Klimaat en ventilatie

Met klimaatapparaten kun je de lucht in de kamer precies zo droog, vochtig, warm of koud maken als je het graag wilt hebben. Bij Medic75plusxl hebben we een uitgebreid assortiment met klimaat apparaten. Voor de koudere dagen, maar ook voor de zomeravonden waarop je lekker lang buiten wilt zitten maar het toch soms wat frisser wordt, biedt een kachel vaak een uitkomst. Zo zijn er kachels die je kunt ophangen, neer kunt zetten maar ook multifunctionele kachels die ook koele lucht uitblazen. Of ben je juist op zoek naar verkoeling in je huis of slaapkamer?


Airconditioning Kachels Luchtbevochtigers Luchtontvochtigers

  Altijd gratis Bezorging vanaf 50,-    Advies van verpleegkundigen of een expert   30 dagen bedenktijd

Luchtreinigers Ventilatoren Accessoires

Airconditioning

Wilt u een aangename werktemperatuur in uw kantoor / bedrijfsomgeving of woning? Met de airconditioning systemen van Medic75plusxl heeft u professionele apparatuur in huis voor een optimale regulatie van het binnenklimaat. Vooral in de warme maanden is het prettig om in uw bedrijfspand of woning een aangenaam klimaat te hebben. Hitte op kantoor of woning is vermoeiend en leidt tot concentratieproblemen, die de prestaties van werknemers of u zelf onder druk zetten. Medic75plusxl biedt een uitgebreid assortiment klimaatbeheersings systemen die de binnentemperatuur optimaliseren.

Ventilatoren

Ventilatoren zijn niet alleen in de zomer een ware uitkomst, maar kunnen ook in de winter gebruikt worden. Verkrijgbaar in verschillende modellen, voldoen de ventilatoren aan de meest gestelde eisen en houden het zomers koel, terwijl u in de winter energie spaart door een betere warmteverdeling.