rollator, rolstoel

Mobiliteit

77 / 100

Home  ›  Mobiliteit


Mobiliteits hulpmiddelen bij Medic75plusxl

Bij onze partners van Medic75plusxl bent u altijd verzekerd van passende, persoonlijke service. Bovendien heeft u altijd 30 dagen bedenktijd op al onze mobiliteits hulpmiddelen. Mocht een hulpmiddel niet bevallen, dan kunt u deze zorgeloos retour sturen.


Fietsen

**** artikelen | **** Reviews

Rollators

**** artikelen | **** Reviews

Scootmobielen

**** artikelen | **** Reviews

Rolstoelen

**** artikelen | **** Reviews

Altijd gratis Bezorging vanaf 50,- in NL & BE    Advies van verpleegkundigen of een expert    30 dagen bedenktijd


Stoelweegschalen

**** artikelen | **** Reviews

Loophulp

**** artikelen | **** Reviews

Transferhulpmiddelen

**** artikelen | **** Reviews

Trippelstoelen

**** artikelen | **** Reviews

Wat u moet weten wanneer u een rolstoel gaat kopen

U wilt een rolstoel kopen? Dan zult u zich vast afvragen welk type voor u het meest geschikt is. Wat zijn bijvoorbeeld de voordelen van een lichtgewicht rolstoel en wat zijn de mogelijkheden van een rolstoel rollator? Waar moet u allemaal op letten bij de aanschaf? Kunt u wel wat hulp gebruiken zodat een rolstoel kopen en het maken van de juiste keuze een stuk gemakkelijker wordt? Hier vindt u de belangrijkste informatie op een rij.

Een rollator Kopen: wij leggen u exact uit waar u rekening mee dient te houden

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze in uw zoektocht naar een rollator. Uit ervaring weten wij dat het kiezen van de meest geschikte rollator vaak moeilijker kan zijn dan gedacht. Hier willen wij graag bij helpen door u alle informatie te verstrekken die nodig is bij het kopen van een rollator. Zo weet u precies waar u op moet letten bij het kopen van een rollator en wat bijvoorbeeld de verschillen zijn tussen een binnen- of buiten rollator, welk materiaal u dient te kiezen en wat verschillende eigenschappen inhouden.

Een keuze maken met een mobiliteit hulpmiddel

Weet u niet zeker welke mobiliteit hulpmiddel de beste optie is? Neemt u dan gerust contact op met onze specialisten. Zij kunnen uw vragen beantwoorden en u helpen bij het uitzoeken van de meest geschikte hulpmiddel. Uiteraard houden ze hierbij rekening met uw wensen.