Rollators

U bent nu hier  Home  ›  Hulpmiddelen  ›  Mobiliteit  ›  Rollators

Rollators kopen? kwaliteit voor een lage prijs

Zoekt u een standaard rollator, een lichtgewicht rollator of een rollator die perfect is voor gebruik binnenshuis? Dan bent u bij Medic75plusxl aan het juiste adres! Bij ons vindt u altijd wel een rollator die voldoet aan al uw wensen. Persoonlijk advies nodig? Neem gerust contact met ons op!

 Lichtgewicht

4.5/5

Bekijk meer

 Binnen

5/5

Bekijk meer

 Carbon

5/5

Bekijk meer

Met luchtbanden

0/5

Bekijk meer

Altijd gratis Bezorging vanaf 50,- in NL & BE  –  Advies van verpleegkundigen of een expert  –  30 dagen bedenktijd

Rollator Rolstoel

4.5/5

Bekijk meer

Dubbel opvouwbare

5/5

Bekijk meer

Accessoires

5/5

Bekijk meer

Een rollator Kopen: wij leggen u exact uit waar u rekening mee dient te houden

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze in uw zoektocht naar een rollator. Uit ervaring weten wij dat het kiezen van de meest geschikte rollator vaak moeilijker kan zijn dan gedacht. Hier willen wij graag bij helpen door u alle informatie te verstrekken die nodig is bij het kopen van een rollator. Zo weet u precies waar u op moet letten bij het kopen van een rollator en wat bijvoorbeeld de verschillen zijn tussen een binnen- of buiten rollator, welk materiaal u dient te kiezen en wat verschillende eigenschappen inhouden. Wij vinden het net zo belangrijk dat u een rollator aanschaft die past bij al uw wensen en behoeften. Zo kunt u nog jaren vooruit met uw keuze. In dit artikel worden de volgende vragen beantwoord. Zo krijgt u een volledig beeld van wat er beschikbaar en mogelijk is.

Een keuze maken met een mobiliteit hulpmiddel

Weet u niet zeker welke mobiliteit hulpmiddel de beste optie is? Neemt u dan gerust contact op met onze specialisten. Zij kunnen uw vragen beantwoorden en u helpen bij het uitzoeken van de meest geschikte hulpmiddel. Uiteraard houden ze hierbij rekening met uw wensen.