Rolstoelen

80 / 100

Home  ›  Mobiliteit  ›  Rolstoelen


Rolstoel kopen? kwaliteit voor een lage prijs

Online een rolstoel kopen?  Medic75plusxl en externe verkooppartners heeft een ruim assortiment rolstoelen in alle prijsklasses. Hierdoor hebben wij voor bijna iedere situatie een geschikte rolstoel. Om zelf een goede keuze te maken bij het kopen van een rolstoel, zijn er een aantal punten waar u op moet letten. Is de rolstoel makkelijk inklapbaar, moet de rolstoel lichtgewicht zijn, past hij in de auto en heeft u een rolstoel met grote of juist kleine achterwielen nodig.


Duwstoel / Transportstoel

Opvouwbare rolstoel

Goedkope rolstoel

Lichtgewicht rolstoel


Gratis bezorging vanaf € 50,-  Advies van verpleegkundigen of een expert  30 dagen bedenktijd Niet goed? Geld terug?


Rolstoel accessoires

Rolstoel XL

Crashtest ISO7176-19

Elektrische rolstoel


Wat u moet weten wanneer u een rolstoel gaat kopen

U wilt een rolstoel kopen? Dan zult u zich vast afvragen welk type voor u het meest geschikt is. Wat zijn bijvoorbeeld de voordelen van een lichtgewicht rolstoel en wat zijn de mogelijkheden van een rolstoel rollator? Waar moet u allemaal op letten bij de aanschaf? Kunt u wel wat hulp gebruiken zodat een rolstoel kopen en het maken van de juiste keuze een stuk gemakkelijker wordt?

Wanneer een rolstoel gebruiken?

Het feit dat iemand zich van A naar B kan verplaatsen over een kleine of wat grotere afstand, is voor de meeste mensen erg belangrijk. Wanneer lopen steeds moeilijker wordt of helemaal niet meer gaat, heeft dat gevolgen voor de mobiliteit. Gelukkig bieden rolstoelen uitkomst. Er zijn heel wat redenen te bedenken waarom iemand gebruik maakt van een rolstoel. Soms is het tijdelijk nodig als hulpmiddel bij een revalidatie. Sommige mensen gebruiken de rolstoel incidenteel omdat het lopen niet meer zo makkelijk gaat. Anderen zijn permanent op de rolstoel aangewezen en maken er dagelijks gebruik van.

Een keuze maken met een mobiliteit hulpmiddel

Weet u niet zeker welke mobiliteit hulpmiddel de beste optie is? Neemt u dan gerust contact op met onze specialisten. Zij kunnen uw vragen beantwoorden en u helpen bij het uitzoeken van de meest geschikte hulpmiddel. Uiteraard houden ze hierbij rekening met uw wensen.