Scootmobielen

U bent nu hier  Home  ›  Hulpmiddelen  ›  Mobiliteit  ›  Scootmobielen

Scootmobielen

Een scootmobiel is een onmisbaar hulpmiddel als u slecht ter been bent en u daardoor minder mobiel bent. Er zijn verschillende soorten scootmobielen, deze verschillen niet alleen in uiterlijk, maar op het gebied van eigenschappen, zoals: actieradius, banden, veringssysteem, zitplaatsen en vele extra opties. Ook bieden wij scootmobielen aan die u ook eenvoudig mee kunt nemen, dit betreffen de opvouwbare scootmobielen.

Indoor

3.4/5

Bekijk meer

Outdoor

3.3/5

Bekijk meer

Opvouwbaar

5/5

Bekijk meer

Duo

0/5

Bekijk meer

Altijd gratis Bezorging vanaf 50,- in NL & BE  –  Advies van verpleegkundigen of een expert  –  30 dagen bedenktijd

Accessoires

5/5

Bekijk meer

Opvouwbare scootmobiel

Een opvouwbare scootmobiel biedt qua vervoer meer mogelijkheden dan een standaard scootmobiel. Doordat deze varianten binnen een paar minuten opgevouwen kunnen worden, zijn ze makkelijk mee te nemen. Dit is een handige functie als u regelmatig op stap gaat en de scootmobiel meegenomen moet worden. De personen die met u mee gaan kunnen de scootmobiel opvouwen en in de achterbak van de auto leggen. Op de bestemming kunt u dan weer plaatsnemen in de scootmobiel. Opvouwbare scootmobielen zijn verkrijgbaar met drie of vier wielen. De meeste modellen zijn voorzien van een mandje aan de voorkant voor het opbergen van spullen. Vaak heeft de stoel armleuningen zodat u een aangename zithouding aan kunt nemen en uw armen kunt laten rusten.

Een keuze maken met een mobiliteit hulpmiddel

Weet u niet zeker welke mobiliteit hulpmiddel de beste optie is? Neemt u dan gerust contact op met onze specialisten. Zij kunnen uw vragen beantwoorden en u helpen bij het uitzoeken van de meest geschikte hulpmiddel. Uiteraard houden ze hierbij rekening met uw wensen.