Overige hulpmiddelen

42 / 100

U bent nu hier  Home  ›  Hulpmiddelen  ›  Overige hulpmiddelen


Overige hulpmiddelen


Insect bescherming EHBO Oorbescherming Drinkwater & hygiëne

  Altijd gratis Bezorging vanaf 50,-    Advies van verpleegkundigen of een expert   30 dagen bedenktijd


Zonbescherming Klamboes

Onmisbaar: EHBO-koffer of Verbanddoos

In elk huis en elke auto moet er een staan: een goedgevulde EHBO-koffer. Neem altijd een EHBO-kit mee of zorg ervoor dat je exact weet waar je die kunt vinden. Waar ligt de EHBO-koffer of verbanddoos bij opa en oma? Waar kun je de EHBO-kit of verbandtrommel op je werk vinden? Waar kun je terecht voor eerste hulp bij ongelukken in het zwembad of pretpark? Als jou of een ander iets overkomt, dan wil je voorkomen dat je kostbare minuten verspilt met het zoeken naar een EHBO-set of verbanddoos.

Oorbescherming

Laagste prijs. Snel bezorgd. Niet goed, Geld terug. Altijd Gratis Retourneren. Keuze uit meer dan 300 soorten Gehoorbeschermers. Bent u op zoek naar gehoorbescherming voor uzelf of voor uw medewerkers? Medic75plusxl biedt een uitgebreid assortiment. Speciaal geschikt voor dagelijks gebruik en messcherp geprijsd. En het meest belangrijk: uw oren zijn beschermd tegen harde geluiden, wat niet alleen prettiger werkt, maar wat ook een absolute must is.

Klamboes

Een klamboe of muskietennet houdt muggen en vliegen van je lijf. Je nachtrust wordt niet verstoord door irritant gezoem en ’s morgens zit je niet onder de jeukende bultjes. Een klamboe betekent een stuk comfort! Ga je op reis naar een subtropische of tropische bestemming, dan is een geïmpregneerde klamboe echter geen luxe, maar absolute noodzaak. Een geïmpregneerde klamboe kan ernstige gezondheidsproblemen voorkomen en is speciaal ontworpen om eenvoudig mee te nemen.