Bescherming en veiligheid

66 / 100

Home  ›  Badkamer en toilet


Medic75plusxl voor bescherming en veiligheid

Op het gebied van veiligheid, beveiliging en comfort kunt u in onze webshop diverse zorg hulpmiddelen vinden die u een vertrouwd en veilig gevoel geven in uw woonomgeving voor bijv valpreventie .Hierbij kunt u denken aan verschillende antislip materialen die u wooncomfort en veiligheid verhogen bij revalidatie en voor ouderen.


Antislipmatten

Badbeugels

Douchezitjes


Gratis bezorging vanaf € 50,-  Advies van verpleegkundigen of een expert  30 dagen bedenktijd Niet goed? Geld terug?


Brandbeveiliging

IP-camera’s

Smart home

Dwaaldetectie


Wandbeugels voor valpreventie

Valpreventie voor ouderen is mogelijk dankzij twee verschillende soorten wandbeugels. Het ene type bevestigt u met behulp van een boor aan de muur en de andere soort maakt u eenvoudig vast met zuignappen. Wandbeugels worden vooral geplaatst in het toilet de badkamer. Ze worden gebruikt als steun bij het zitten en opstaan of om veilig in of uit een douche of bad te stappen. Zo kunt u voorkomen dat u valt of uitglijdt. Daarnaast kan een wandbeugel u een extra zeker gevoel geven bij het op- en afgaan van de trap. Ze worden daarom ook vaak onder- of bovenaan een trap geplaatst.

Keuze uit diverse badmatten

Bij ons heeft u keuze uit meerdere badmatten die uw badkamer veiliger maken. Wij bieden u enkel bad- en douchematten die beschikken over antislip. Deze varianten zijn voorzien van zuignappen waardoor ze niet weg kunnen glijden. De gaatjes in de matten zorgen ervoor dat het water weg kan lopen.