Smart home

78 / 100

Home  ›  Hulpmiddelen  ›  Bescherming en veiligheid  ›  Smart home


Smart home

Iedereen heeft het tegenwoordig over Smart Home, maar wat is dat nu precies? In een Smart Home laten we verschillende elektronische apparaten met elkaar communiceren. Je kunt bijvoorbeeld via een basissysteem met je smartphone instellen wanneer de wasmachine de was gaat draaien, als je met vakantie gaat de verlichting instellen of de verwarming vast aanzetten zodat je huis al aangenaam op temperatuur is als je thuiskomt.


Accessoires Basissystemen Beveiliging en veiligheid Bewegingssensoren

  Altijd gratis Bezorging vanaf 50,-    Advies van verpleegkundigen of een expert   30 dagen bedenktijd


Deur-venster sensoren Energie en verwarming Zorg en gezondheid Robot stofzuigers

Smart home

Iedereen heeft het tegenwoordig over Smart Home, maar wat is dat nu precies? In een Smart Home laten we verschillende elektronische apparaten met elkaar communiceren. Je kunt bijvoorbeeld via een basissysteem met je smartphone instellen wanneer de wasmachine de was gaat draaien, als je met vakantie gaat de verlichting instellen of de verwarming vast aanzetten zodat je huis al aangenaam op temperatuur is als je thuiskomt. Daarnaast zijn er ook diverse mogelijkheden om je huis te beveiligen of om je huis in de gaten te houden via de deurbellen, bewegingssensoren en IP-camera’s.

Smart home een huis dat weet wat je nodig hebt

Het hebben van een smart home is geen toekomstmuziek meer. Een slim huishouden hoort gewoon bij onze dagelijkse kost. Toch is nog niet iedereen bekend met een smart huis. Daarom helpen wij je met het maken van een keuze voor het beste smart home systeem voor jou. Aangezien elk slim huis op zijn eigen manier begint, bieden we verschillende mogelijkheden om tot jouw slimme producten en/of systemen te komen. De een start zijn slimme woning met een slim apparaat zoals een starterspakket slimme lampen of een slimme thermostaat, terwijl de ander al bezig is met het uitbreiden van zijn spraakgestuurde Alexa of Google Assistant.

Domotica systeem

Voor een slim huis heb je een goede wifi-verbinding en smart home-apparaten nodig. Elk apparaat werkt met een app op je telefoon of tablet. Je kunt meerdere slimme apparaten met elkaar laten praten. Dan gaat bijvoorbeeld het licht aan als de rolluiken dichtgaan. Voor nog meer gemak kun je kiezen voor 1 centraal platform om alle apparaten te bedienen.

Google Home

De Google Home is een slimme speaker die reageert op jouw stem. Dankzij de ingebouwde Google Assistent helpt hij je met al je vragen. Geen zorgen: hij spreekt Nederlands. Zo kun je makkelijk checken wat voor weer het wordt. Of je favoriete playlist afspelen. Of melk op je boodschappenlijstje zetten.