Damesschoenen

84 / 100

Schoenen en beenmode 


Damesschoenen

Schoenen zijn een onmisbaar item in de garderobe van elke vrouw. Elke outfit verdient een bijpassend paar schoenen. Bij Medic75plusxl koop je damesschoenen voor iedere gelegenheid, of je nu op zoek bent naar sportieve, geklede of juist casual schoenen.


Bandschoenen Dames sloffen Instappers Klittenband

  Altijd gratis Bezorging vanaf 50,-    Advies van verpleegkundigen of een expert   30 dagen bedenktijd


Nette schoenen Steun-en Gemak Verbandschoenen

Bandschoenen

Bandschoenen zijn comfortabel en geven in tegenstelling tot ballerina’s meer steun aan de voeten, doordat de voet op nog een extra punt wordt vastgehouden. De bandschoenen zijn er op een stoere zool of elegant op een klein hakje. Kortom deze klassieker misstaat nooit!

klittenbandschoenen

Klittenbandschoenen zorgen voor een ultiem draagcomfort. Door de klittenband kunnen de schoenen perfect passend gemaakt worden en zijn ze eenvoudig aan te trekken. Het zijn sportieve schoenen die onder een jeans of pantalon passen.

Pantoffels

Waarom je in huis beter pantoffels kunt dragen Er zijn mensen die het liefst de hele dag schoenen dragen of ze nu binnen- of buitenshuis zijn. Anderen doen liever zo snel mogelijk hun schoenen uit wanneer zij thuiskomen en weten niet hoe snel zij hun pantoffels of sloffen moeten aantrekken. In sommige culturen zijn schoenen in huis zelfs not done.

Verbandschoenen

Verbandschoenen kunnen gebruikt worden bij verschillende voetproblemen. Zo bieden ze hulp en bevorderen de genezing bij opgezette voeten, oedemen, huiddefecten, huidonstekingen of bloedcirculatie stoornissen. Bij deze voetproblemen is het vaak een probleem om gewone schoenen te dragen, omdat deze vaak knellen.