Haarverzorging

77 / 100

Verzorging  ›  Haarverzorging


Haarverzorging voor de juiste look en beste verzorging

Er mooi en verzorgd uitzien is niet lastig met het uitgebreide verzorgingsassortiment van Medic75plusxl. Verzorg je haar perfect met de shampoos, conditioners en haarmaskers. Breng na het verzorgen het haar in model met onze haarstyling producten met onder andere, onze mega sterke haarlak, gel of mousse naar keuze.


Haarmasker

Haarkleuring

Haardroger

Conditioner


Gratis bezorging vanaf € 50,-  Advies van verpleegkundigen of een expert  30 dagen bedenktijd Niet goed? Geld terug?


Professioneel

Stijl & Krultangen

Hairstyling


Haarkleuring, voor het juiste kleurtje in je haar

Natuurlijk kun je ook met een ander kleurtje in je haren of een mix van kleuren je vrienden en familie verrassen met een nieuwe look. Het is heerlijk om te zorgen voor een andere kleur haar. Ook zorgt haarkleuring ervoor, dat je grijze haren verborgen blijven. De haren vormen een belangrijk deel van hoe je eruit ziet. Je kan jezelf in een klap veranderen door een andere haarkleur te nemen. Je kunt hiervoor naar de kapper gaan. Het is echter ook mogelijk om een van de haarkleuring producten te kopen op Medic75plusxl.nl.

Voor iedereen: de juiste shampoo

Natuurlijk mogen we bij de haarverzorgingsproducten de shampoo niet vergeten. Het is een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse verzorging. We gaan douchen of in bad en we gebruiken zeep voor de huid en shampoo voor de haren. De haren verdienen de best mogelijke verzorging. Naast de shampoos zijn er natuurlijk de conditioners om extra voor onze haren te zorgen. Het zorgt voor een extra bescherming en ook een extra herstel van de haren. Het is goed om hier ook gebruik van te maken.

Scherpe prijzen en een snelle levering

Welke van onze haarverzorgingsproducten je ook graag wilt gebruiken: Op Medic75plusxl.nl kun je ze voor scherpe prijzen krijgen. Daarnaast mag je ook rekenen op een snelle bezorging van de producten. Wist je dat wanneer je voor meer dan vijftig euro aan bestellingen doet, de bezorging gratis is? Alleen bij Medic75plusxl.nl!