Lichaamsverzorging

80 / 100

U bent nu hier  Home  ›  Hulpmiddelen  ›  Verzorging  ›  Lichaamsverzorging


De juiste producten voor een optimale lichaams verzorging

Alles wat je nodig hebt om je lichaam te verzorgen vind je bij Medic75plusxl. Zorg goed voor jezelf en houdt je huid in een goede conditie. Wij bieden een ruime keuze aan bad- en douchegels, deodorant, bodylotion, handzeep, handcrème en nog veel meer!


Bad & Douche Bodylotion Bodycrème Deodorant

Altijd gratis Bezorging vanaf 50,- in NL & BE  –  Advies van verpleegkundigen of een expert  –  30 dagen bedenktijd


Handverzorging Handzeep & gel Voetverzorging Alle Lichaamsverzorging
Voordeel bij Medic75plusxl

Het mooie van Medic75plusxl.nl is natuurlijk, dat er een zeer ruime keuze is aan producten. Het is prettig om hier optimaal gebruik van te maken. Het is mogelijk om topmerken aan te kopen voor een huismerkprijs. Waar is dat nu mogelijk?

Goed & goedkoop

Het is prettig om te weten, dat je niet teveel betaald. Wanneer je een kijkje neemt in de webshop dan zal je snel de lage prijzen zien. Veel mensen vinden het moeilijk om te stoppen met shoppen. Het is niet erg. Wanneer je namelijk meer dan vijftig euro bestelt bij Medic75plusxl.nl dan worden alle producten gratis naar je gestuurd.

Het gemak van Medic75plusxl en partners

Een groot voordeel is natuurlijk het ruime en brede aanbod van verzorgingsproducten. Daarnaast is er het voordeel, dat de prijzen zeer scherp en laag zijn. In combinatie met het thuisbezorgen van de producten is het een drogisterij van topkwaliteit. Het is niet vreemd, dat er zoveel mensen kiezen voor de producten van deze online drogisterij met lage prijzen en hoge service. Ontdek de verschillende producten en weet, dat er boven de vijftig euro geen verzendkosten meer zijn.