Mondverzorging

74 / 100

Verzorging  ›  Mondverzorging


Zorg goed voor je gebit en mond met onze producten

Tanden poetsen is voor bijna iedereen een dagelijkse bezigheid. Iedereen wil natuurlijk een stralend wit gebit, maar tanden poetsen is met name belangrijk voor de verzorging van je mond. Een stralend gebit begint bij een goede mondverzorging. Medic75plusxl heeft een uitgebreid assortiment mondverzorging.


Opzetborstels

Mondwater

Kunstgebit

Elektrische


Gratis bezorging vanaf € 50,-  Advies van verpleegkundigen of een expert  30 dagen bedenktijd Niet goed? Geld terug?


Waterjet

Tandpasta

Tandenstokers

Tandenborstels


Tandenborstels en tandpasta

Het lijken zulke normale en gewone producten. Toch is er tussen de merken zeer veel onderscheid te maken. Het is niet zo, dat ze allemaal hetzelfde zijn. Het is daarom belangrijk om het merk tandenborstel en de soort tandpasta te kiezen welke bij jou past. Het is prettig om te weten, dat je niet teveel betaalt voor jouw tandpasta en tandenborstels. Het is goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

Het kunstgebit

Voor veel mensen is het nog iets waar ze totaal niet aan denken. Andere mensen maken dagelijks gebruik van de bruistabletten om het gebit goed schoon te houden. Het hoeft trouwens niet altijd om een compleet kunstgebit te gaan. Het kan ook gaan om een inzetstukje of opzetstukje met een paar tanden. Ook deze moet je natuurlijk goed schoon houden. Het is belangrijk om goed voor je gebit te zorgen om te voorkomen, dat je een kunstgebit krijgt. Wanneer je er een hebt is het belangrijk om het goed schoon te houden. Niet alleen om zo te zorgen voor een mooie glimlach. Het gaat om de complete mondhygiëne. Bacteriën moeten niet de kans krijgen om hun slag te slaan. Koop daarom de juiste kunstgebit producten bij Medic75plusxl.nl