Persoonlijke Hygiëne

U bent nu hier  Home  ›  Hulpmiddelen  ›  Verzorging  ›  Persoonlijke Hygiëne

A-merken maandverband en meer voor hele lage prijzen!

Medic75plusxl biedt een ruim assortiment maandverband aan. Dankzij het maandverband kunt u zelfverzekerd de menstruatie door komen en wordt jouw intieme zone op de best mogelijke manier beschermd. We verkopen topmerken zoals Libresse, Always, Kotex en nog meer.

Broekjes

4.5/5

Bekijk meer

Incontinentie (v)

5/5

Bekijk meer

Incontinentie (m)

5/5

Bekijk meer

Inlegkruisjes

0/5

Bekijk meer

Altijd gratis Bezorging vanaf 50,- in NL & BE  –  Advies van verpleegkundigen of een expert  –  30 dagen bedenktijd

luiers

4.3/5

Bekijk meer

Maandverband

2.9/5

Bekijk meer

Tampons

5/5

Bekijk meer

Persoonlijke Hygiëne

Wasemulsie

3.9/5

Bekijk meer

Waarom maandverband bestellen bij Medic75plusxl

Op Medic75plusxl hebben we altijd A-merken maandverband in de aanbieding. Zo betaal je nooit te veel en ben je altijd volledig beschermd in je menstruatieperiode. Ga elke dag fris in met het maandverband van Medic75plusxl.nl!

A-merken tampons voor optimale bescherming en goede comfort

Tampons worden veel gebruikt in de menstruatie. Veel vrouwen vinden tampons hygiënischer dan maandverband. Tampons heb je in verschillende maten, soorten en merken. Je hebt tampons voor weinig bloedverlies, veel bloedverlies of speciale tampons voor de nacht. Geniet van ob aanbiedingen en andere tampons. Medic75plusxl.nl biedt diverse producten tampons aan. De tampons bieden jouw intieme zone de best mogelijke bescherming en hygiëne zodat jij met vertrouwen de menstruatieperiode doorkomt.

Het gemak van Medic75plusxl en partners

Een groot voordeel is natuurlijk het ruime en brede aanbod van verzorgingsproducten. Daarnaast is er het voordeel, dat de prijzen zeer scherp en laag zijn. In combinatie met het thuisbezorgen van de producten is het een drogisterij van topkwaliteit. Het is niet vreemd, dat er zoveel mensen kiezen voor de producten van deze online drogisterij met lage prijzen en hoge service. Ontdek de verschillende producten en weet, dat er boven de vijftig euro geen verzendkosten meer zijn.