Vrije Tijd en Hobby

25 / 100

U bent nu hier  Home  ›  Hulpmiddelen  ›  Vrije tijd en hobby


Vrije tijd en hobby

Bij Medic75plusxl.nl kan je voor elke hobby wel een toepasselijk artikel vinden of om nieuwe inspiratie op te doen of om een hele nieuwe hobby mee te leren. Van breien en haken, E-readers tot tuinieren. Bij Medic75plusxl ben je aan het goede adres. Vandaag bestel is morgen thuis bezorgd!


E-readers & books Hobby Spellen Bureau accessoires

  Altijd gratis Bezorging vanaf 50,-    Advies van verpleegkundigen of een expert   30 dagen bedenktijd


Reis en vakantie Fiets accessoires Tuin en klussen

Spellen

Een potje kaarten met normale speelkaarten kan door verschillende oorzaken soms wat moeizamer verlopen. Daarom zijn er extra grote speelkaarten en kaarten met groot logo uitgebracht. De extra grote kaarten kunt u in verschillende kaartenhouders van hout of kunststof sorteren. Naast het traditionele kaartspel vindt u hier ook een extra grote uitgave van Mikado.

Fietsonderdelen en accessoires

Ben je op zoek naar specifieke fietsonderdelen? Bij Medic75plusxl vind je allerlei fietsonderdelen. Van fietsband tot fietszadel en van fietsverlichting tot fietsbel. Dus mocht een fietsonderdeel aan vervanging toe zijn, dan ben je bij Medic75plusxl helemaal aan het juiste adres. Of dit nu voor een fiets voor volwassenen is, of voor kinderen, dat maakt niet uit. Voor kinderen vind je bij ons bijvoorbeeld ook een fietsvlag en zijwieltjes. En natuurlijk fietsstoeltjes. Zoek je extra capaciteit om je boodschappen mee te nemen?

Welke campingartikelen neem jij mee op vakantie?

Wat je meeneemt aan campingartikelen is eigenlijk vooral afhankelijk van de manier waarop je wilt reizen en kamperen. Wandelen met een rugzak om vraagt om een heel andere reisbenodigdheden dan wanneer je met de auto reist en drie weken op dezelfde camping blijft.Maar zijn er ook nog andere reisbenodigdheden die handig zijn als je gaat kamperen?
Naast bijvoorbeeld EHBO spullen, een goede zaklamp, een zakmes, zonnebrand en passende kleding is een solar powerbank een vakantie artikel dat tegenwoordig niet mag ontbreken in je lijst van reisbenodigdheden. Een solar powerbank heeft alleen zonlicht nodig om zichzelf op te laden. Met een powerbank kun je vervolgens heel gemakkelijk je mobiele telefoon of e-reader opladen. Een perfect vakantie artikel als je gaat kamperen.

Tuin en klussen

Heeft u een mooie tuin, terras of balkon dan mag een tuinset of een mooi plant of tuinbestrating niet ontbreken van Medic75plusxl Partners. Wanneer de zon doorbreekt of wanneer u zin heeft in een frisse neus, een prachtige tuinset of een mooi bestrating of gazon zorgt ervoor dat u volop kunt genieten van de heerlijke buitenlucht.