Vrije Tijd en Hobby

83 / 100

Home  ›  Vrije tijd en hobby


Vrije tijd en hobby

Bij Medic75plusxl.nl kan je voor elke hobby wel een toepasselijk artikel vinden of om nieuwe inspiratie op te doen of om een hele nieuwe hobby mee te leren. Van breien en haken, E-readers tot tuinieren. Bij Medic75plusxl ben je aan het goede adres. Vandaag bestel is morgen thuis bezorgd!

Vrije tijd en hobby


Bureau accessoires

E-readers & books


Gratis bezorging vanaf € 50,-  Advies van verpleegkundigen of een expert  30 dagen bedenktijd Niet goed? Geld terug?


Gereedschap

Tuin en klussen

Fiets accessoires

Reis en vakantie


Spellen

Een potje kaarten met normale speelkaarten kan door verschillende oorzaken soms wat moeizamer verlopen. Daarom zijn er extra grote speelkaarten en kaarten met groot logo uitgebracht. De extra grote kaarten kunt u in verschillende kaartenhouders van hout of kunststof sorteren. Naast het traditionele kaartspel vindt u hier ook een extra grote uitgave van Mikado.

Fietsonderdelen en accessoires

Ben je op zoek naar specifieke fietsonderdelen? Bij Medic75plusxl vind je allerlei fietsonderdelen. Van fietsband tot fietszadel en van fietsverlichting tot fietsbel. Dus mocht een fietsonderdeel aan vervanging toe zijn, dan ben je bij Medic75plusxl helemaal aan het juiste adres. Of dit nu voor een fiets voor volwassenen is, of voor kinderen, dat maakt niet uit. Zoek je extra capaciteit om je boodschappen mee te nemen?