Spellen

73 / 100

Home  ›   Vrije tijd en hobby  ›  Spellen


Spellen

Een potje kaarten met normale speelkaarten kan door verschillende oorzaken soms wat moeizamer verlopen. Daarom zijn er extra grote speelkaarten en kaarten met groot logo uitgebracht. De extra grote kaarten kunt u in verschillende kaartenhouders van hout of kunststof sorteren. Naast het traditionele kaartspel vindt u hier ook een extra grote uitgave van Mikado.


Speelkaarten

Kaartenhouders

Houten spellen

Bordspellen


Gratis bezorging vanaf € 50,-  Advies van verpleegkundigen of een expert  30 dagen bedenktijd Niet goed? Geld terug?Kaartenhouders

Heeft u moeite met het vasthouden van de kaarten of krijgt u na een bepaalde tijd kramp in uw handen? Dan is een kaartenhouder ideaal voor u! Een kaartenhouder zorgt ervoor dat u zelf niet de kaarten hoeft vast te houden, maar u toch kunt kaarten. Er zijn verschillende soorten kaartenhouders en deze zijn zeer geschikt voor mensen beperkte grijpkracht of pijn aan de handen.

Speelkaarten

Heeft u moeite met het lezen van normale kaarten, maar speelt u toch nog graag een potje pesten, bridgen of pokeren? Dan zijn de extra grote speelkaarten ideaal voor u. Door minder moeite te steken in het lezen van de kaarten, kunt u zich eindelijk weer focussen op het spel. De figuren en cijfers zijn makkelijker te herkennen op deze kaarten en bovendien zijn de kaarten ook makkelijker vast te houden.

Bordspellen en klassieke spellen

Van korte dobbel- of kaartspelletjes tot lange bordspellen waar je de hele avond zoet mee bent. Er zijn veel soorten spellen die je kunt doen. Niet alleen voor volwassenen, ook voor kinderen zijn er genoeg leuke kinderspelletjes verkrijgbaar. Ze zorgen voor gezellige momenten samen en stimuleren de ontwikkeling van je kind en volwassenen. Spelletjes doen is een gezellige bezigheid.