Beddengoed

84 / 100

Wonen en slapen  ›


Beddengoed kopen doe je bij Medic75plusxl

Goed slapen is belangrijk. Zo sta je iedere dag weer vrolijk en goed uitgerust op. Beddengoed van onze partners bij Medic75plusxl helpt je hier een handje bij. Van dekbed tot hoeslaken en van molton tot overtrek: in onze uitgebreide collectie beddengoed vind je alles voor jouw slaapkamer.


Dekbedovertrek Hoeslaken & Molton Dekbedden Kussens

  Altijd gratis Bezorging vanaf 50,-    Advies van verpleegkundigen of een expert   30 dagen bedenktijd


Bed onderleggers Matrassen Matrasbeschermers Warmtedekens
Incontinentiematras

Incontinentie komt voor in allerlei gradaties. Gelukkig zijn er allerlei soorten incontinentiemateriaal verkrijgbaar die het mogelijk maken om een normaal leven te leiden. Voor de nacht zijn mensen vaak op zoek naar extra zekerheid om een ongelukje te voorkomen. Een incontinentiematras biedt dan uitkomst. Deze wordt geleverd met een incontinentiehoes die uw matras optimale bescherming biedt.

Warmtedeken

Zodra de winter weer voor de deur staat en de nachten kouder worden, zorgen elektrische warmtedekens ervoor dat u het altijd behaaglijk warm heeft. De dekens zijn niet alleen functioneel in bed, u kunt ze ook lekker om u heen slaan terwijl u in de woonkamer zit.

Zorgmatras

Voor een goede nachtrust, is een goede matras essentieel. Voldoende slaap is een belangrijke voorwaarde voor een goede gezondheid. Daarnaast kan een goede matras allerlei lichamelijke ongemakken, zoals bijvoorbeeld pijn in de rug voorkomen. Personen die noodgedwongen langere tijd in bed moeten doorbrengen zijn gebaat bij een zorgmatras die speciaal is ontwikkeld om doorliggen (decubitus) te voorkomen. In onze webwinkel vindt u diverse anti-decubitus matrassen. Ze zijn gemaakt van speciaal schuim dat zorgt voor extra comfort en stabiliteit. Daarnaast helpt de open structuur van dit schuim om broei te voorkomen. Hierdoor is de kans op doorliggen en het ontstaan van doorligplekken uiterst klein.