Huishoud en kleding hulpmiddelen

66 / 100


Huishoud en kleding hulpmiddelen

“Home sweet home” of “Zoals het klokje thuis klikt, klikt het nergens”, het zijn bekende uitspraken in verschillende talen die aangeven dat ons huis een belangrijke plek is waar we graag verblijven. We willen er dan ook zolang mogelijk blijven wonen. Met dat doel voor ogen kunt u uzelf een handje helpen door de aanschaf van enkele hulpmiddelen die dat mogelijk maken. We zetten de belangrijkste voor u op een rij:


Opstapjes

Antislipmatten

Meubelverhogers

Grijpers


Gratis bezorging vanaf € 50,-  Advies van verpleegkundigen of een expert  30 dagen bedenktijd Niet goed? Geld terug?


Sleutelhulpmiddelen

Aantrekhulp

Aankleedhulp

Schoenlepels


Aantrekhulpen sokken en kousen

Het aantrekken van sokken of (steun)kousen is vaak niet eenvoudig en een zware fysieke belasting. De aantrekhulpen voor sokken zorgen ervoor dat u weer eenvoudig sokken en kousen aan kunt trekken. Wij bieden verschillende aantrekhulpen voor sokken aan. Een voorbeeld is de Aantrekhulp van Vitility. U brengt de sok of kous over de aantrekhulp heen en plaatst de aantrekhulp op de grond terwijl u de banden waaraan u trekt vasthoudt. Door aan deze banden te trekken zal de sok over uw voet schuiven. Doordat deze aantrekhulp van nylon gemaakt is zorgt dit voor minder wrijving. Een ander voorbeeld is de Aantrekhulp voor Kousen welke gemaakt is van metaal. Deze aantrekhulp maakt het aantrekken van elastische kousen, bijvoorbeeld steunkousen, gemakkelijker. Door de zwarte antislip bollen kunt u de elastische kous gemakkelijk bevestigen aan de aantrekhulp hoes.

Aantrekhulpen schoenen

Er zijn verschillende aantrekhulpen voor schoenen beschikbaar. Schoenlepels is een algemeen bekende aantrekhulp. Zo heb je de traditionele schoenlepel of de schoenlepel met veer. Deze schoenlepel is voorzien van een veer die zich net boven de lepel bevindt. Deze veer zorgt ervoor dat de schoenlepel goed buigt en eenvoudig achter de hiel te plaatsen is. De schoenlepel is daarnaast ideaal voor op reis omdat deze eenvoudig uit elkaar te draaien is. De schoenlepel van Good Grips heeft een grotere lengte dan normaal en heeft een optimale handgreep voor een perfecte greep. Dit is ideaal voor mensen met verminderde spierkracht en bewegingsmogelijkheden.